Poraďte detskú pestúnku do rodinného domu

ruzasipova
7. jan 2015

Checem kúpiť detskú pestúnku. Bývame v rodinnom dome s veľkou záhradou. Nejaké rady, čo určite nie? ďakujem

kakajkova
7. jan 2015

My mame angelcare 401- aj s monitorom dychu. No a nakoniec to skoncilo tak, ze maly spi s nami a ked spi vonku a terase, tak mam otvorene okno. Pestunku vyuzivame len vecer, ked sme my v obyvacke.
pozor si daj hlavne na vydrz bateriek. Mam pocit, ze ta detska jednotka vydrzi strasne malo. Ale to pred kupou asi nezistis.

zamilion
8. jan 2015

Aj mna to zaujima. Asi by som chcela nejaku s kamerou. Monitor dychu nevyuzijem, prve dve deti spavali s nami.

anitra11
8. jan 2015

my máme Philips Avent SCD 505 a môžem len odporučiť. Fungujeme v poschodovom rodinnom dome a aj na záhrade. Dosah 330 m, samozrejme kvalita dosahu sa znižuje prekážkami (hrúbka múrov, železobetón, ...)

qtinka46
9. jan 2015

Ahoj my byvame v rodinnom dome, a pestunku sme dostali, obycajnu od Oravy http://elektronicke-opatrovatelky.heureka.sk/or... a uplne nam staci, mozeme byt kludne vonku na dvore a nikdy za 1,5 roka nesklamala...par krat sme presli na rovnaku frekvenciu so susedou :DD ale su na vyber 2 rekvencie tak sme iba prestavili a bolo ...

anicka.be
9. feb 2015

My mame videopestupku topcom 4500, max spokojnost.

koobcam
10. feb 2015

Ak používaš smartfón alebo tablet, tak toto je najlepšia vec akú som mohla mať.
http://www.coolberry.sk/70/withings-smart-baby-...

Naša malá sa vďaka tomu naučila spať úplne sama. Od malička sme ju len uložili spinkať na poschodí a pozerali na tablete v obývačke na prízemí. Takže žiadne uspávanie a zároveň stále pod kontrolou. Dnes to veeeeelmi oceňujem, keď poćúvam baby okolo seba čo uspávajú 2 hodiny každý večer. Jaj a ešte je to super na cestách - v hoteli sme mohli s mužom sedieť v bare a malá v pohode na izbe. Nepotrebuješ nič, len telefón. Fakt odporúčam.