Ahojky maminy. Prosím poradte mi nejakú v pohode detskú pestúnku (vysielačky) tak aby mala dobrý dosah aj prenos aby bol nerušený a za prijateľnú cenu. Ak by bolo možné odporučte aj video detskú pestúnku dakujem krrásne.
Avent pestúnka, super dosah, mám na predaj ak chces tak sa ozvi
odskusala som avent, topcom a motorolu. Pre mna je motorola najlesia. Ma najlepsi dosah, cistotu zvuku... v zahranici je to najkupovanejsia znacka pestunok. Teraz som si objednala s videom motorola 36S, uvidim, ci budem rovnako spokojna
ahoj, ide hlavne o to, kolko chces do toho investovat. Ja som pouzivala Avent, a bola som velmi spokojna, hlavne som potrebovala velky rozdah, nakolko, ked som byvala u svokrovcov v rodinnom dome, a maly mi spal, tak aby som mala dosah aj na zahradu. Inak, baby, ak kupujete nieco za vacsiu polozku, mozete vyuzit kupony na stranke http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ . Ja to vyuzivam a oplati sa. aby ste co to usetrili.
@maria331975 máte ešte voľnú tu pestúnku?dakujem
@certik1612 zdravím. Prosím pošlite mi fotto a cenu akú máte 🙂 dakujem
Ahoj, ja tiež odporúčam digitálnu aventku, čistý zvuk, nešumí, veľký dosah... mam odskúšaný model philips avent scd510, tiež na predaj tu v bazariku na mk...
@1lusia1 http://m.heureka.sk/elektronicke-opatrovatelky/... kupovala som ju z Amazon.co.uk a stala ma 105e
scd 570, čisto nová cena:89
@certik1612 vďaka ale tento typ je cez net este lacnejší, 85,40€ uz aj s dopravou. Ale vďaka za ponuku.
@miroslava999 a akú by si mi odporucila? Potrebujem aby mala dobrý dosah, aby bola možnosť dat obe vysielacky aj na baterky.
@1lusia1 odporucila by som Philips Avent Elektronická opatrovateľka DECT SCD501/00. je do 300m vonku a ja som ju mala pozicanu. bola super. ale mozes pozriet aj ine, ide o to, ci chces aj s obrazovkou, alebo staci len zvukovy prenos a tiez, kolko chces do toho investovat.
@miroslava999 no nemusi byt s obrazom, ale potrebujem aby boli na baterky obe vysielacky co tu co si mi odporucila bohuzial nie je ale uz som tiez po nej pokukovala, potrebujem dobry dosah aby mala, cisty zvuk, a aby som mohla prehovorit na dieta z rodicovskej jednotky. Nemusi mat ziadne uspavanky a podobne zbytocnosti. Cenova relácia max do 70€. Neviem ci taku najdem. Uz tyzden aktivne hladam a citam recenzie a ziadna ma tak jednoznacne neoslovila.
@1lusia1 ahoj, ta moja aventka ma obe jednotky aj na baterky, aj do siete...rodicovska jednotka ma nabijatelne baterky, takze nemusis ju mat v sieti stale a detska jednotka ma nenabijatelne baterky, cize davas do nej obycajne baterky a ide kym sa nevybiju, alebo ju pouzivas s kablom. Taktiez mozes z rodicovskej jednotky hovorit na dietatko...
@1lusia1 avent