Poraďte detskú pestúnku

kyri1977
14. mar 2013

Dievcata,
potrebovala by som poradit. Chystam sa na kupu detskej pestunky.

Potrebujem, aby splnala nasledovne:
- pouzivana by bola u nas denne - mame dom - spalna na inom poschodi ako kuchyna s obyvackou...
- detska aj rodicovska jednotka musia byt na adapter do siete a zaroven na baterie - mala by sa automaticky prepnut pri vypadku elektriny (vyuzivat by sa dala i tam, kde nie je elektrina vobec)
- potrebujem cim vacsi dosah - su tu v dome take stare betonove preklady a to dost rusi prijem a v lete tiez nech mozem chvilku vecer byt v zahrade, pri ohni a podobne, ked babo spi
- neviem sa rozhodnut medzi digitalnou a analogovou, tam si necham rada poradit - ma to vplyv na rusivost? na dosah? na co vobec?
- idealne je, ak ma viac kanalov, aby sa nerusila s inymi vysielackami
- nepotrebujem ani nocne svetlo, ani meranie teploty, ani budik s pripomienkou na lieky alebo kojenie, to su pre mna vsetko zbytocne huncutstva 🙂
- idealne je aby nestala majland (ale to ozeliem ak bude ozaj splnat vsetky kriteria vratane dosahu a nerusenia a cistoty zvuku a hlavne nech sa zapne vtedy, kedy ma 🙂 )

budem ozaj vdacna za radu (pri starsom synovi sme mali philips a ked sa pokazili, tak tie z lidlu ale nebola som spokojna ani s dosahom ani s tym, ze viac sustali, ako prenasali zvuk - isla som syna skontrolovat, ked stanicka sumela, niekedy vtedy plakal, niekedy sumela bez priciny.... zato boli na adapter aj baterky...)

potesite ma, ak poradite!
vdaka.

arturia
14. mar 2013

Philips avent scd 510 ma jasny, cisty zvuk, ziadne rusenie, zabezpecena proti odposluchu, rod. Jednotka na adapter a baterie v pripade vypadku prudu, velky dosah 330 m , zvukova aj svetelna signalizacia, nastavenie hlasitosti aj citlivosti, obojstranna komunikacia. Ja som spokojna - odporucam

kyri1977
autor
14. mar 2013

@arturia je aj detska jednotka volitelna medzi adapterom a bateriami? treba mi i to totiz 🙂

arturia
14. mar 2013

Prepac zle som sa vyjadrila. Detska jednotka je na sietovy adapter a na nenabijatelne baterie, takze v pripade ze ich mas vlozene tak pri vypadku prudu zacne jednotka fungovat na baterie. Rodicovska ma zasa nabijatelne baterie a samozrejme ukazovatel ze treba dobit bateriu ale vydrzi to este asi pol hodinu., aj pocas nabijania je vsetko v prevadzke. Najlepsie je asi kupit cez internet, vyskusat a mozes do 7 dni vratit ak by ti nevyhovovalo.

kyri1977
autor
14. mar 2013

vdaka, moc za odpoved a aj za promptne doplnenie info. 😀 @arturia