Poraďte cestovnú postieľku

petkakv
3. jan 2013

Ako tak zistujem je ich ozaj veľa.My ju hlavne potrebujeme na prespanie pre malého nielen na hranie, keďže rodičov mám daleko a chcem za nimi chodiť často, tak aby mal malý kde spinkať. Mohli by ste poradiť nejakú dobrú alebo overenú značku, kde môžem dať dieťatko spať od narodenia??? Zatial mám vyhliadnutú značku CARETERO GRANDE...
Ďakujem

mummy01
3. jan 2013

@petkakv ja mam od narodenia maleho BabyOno...sice niesom vyznavackou polskych vyrobkov ale tato je skvela,ma nadstavbu pre malinke babo,je velmi pevna,neprevratitelna...trocha je tazsia ale ja som s nou spokojna a mame ju doteraz.

mummy01
3. jan 2013

@petkakv tuto mam

zivika
3. jan 2013

@petkakv ja som kupila milly mally happy, tiez som ju chcela preto, aby sme mohli chodit prespat ku nasim aj svokrovcom, ale keby sa mam rozhodnut teraz, vobec by som cestovnu postielku nekupovala...mozno maju ine mamicky dobru skusenost, ale mne tam maly spol asi tri krat, aj to len ked bol mini babatko a spal v tej vyssej polohe...mne sa uz teraz zdaju tie cestovne postielky take nepohodlne...a ked mal maly asi 11 mesiacov, odmietol v nej spat, tak som ho ucicikala na rukach, ale 10minut po tom, ako som ho dala do postielky, bol zase hore a tak dookola...odvtedy spava medzi nami s muzom a postielka stoji v rohu...ale mozno to zavisi od dietatka... 🙂

georgia333
4. jan 2013

@zivika my ju máme ale ju nepoužívame, podľa mňa zbytočnosť

zivika
5. jan 2013

@georgia333 no ved to som pisala, uz by som cestovnu postielku nekupila...ako necham si ju este teraz pre druhe, mozno sa mu bude pacit a potom poslem dalej alebo predam 🙂

natalia1990
5. jan 2013

v Petrzalskom tescu maju prenosnu postielku vo vypredaji za 20 euro...