Ahojte prosím poraďte mi dobrý bezkontaktný teplomer lebo už mám nerv nato.. Už sme kúpili druhý teraz od bebelo z Dr max ale kontaktný prikladá sa na čelo a do ucha a meria jak sa mu chce. Pribalovy leták sme čítali a i tak meria inak ako keď meriame drobcov cez konečník (viem ze takto sa odpocitava hodnota)
@veronikahh no my mame aj od microlife delfinovy teplomer a stale nameria inu hodnotu ako ked ho meriame zospodu niekedy ma drobec teplotu a ukaze 37 cize ze nema tak nechápem
ja mám 2. 1 značkový a jeden z ali. Obidve si meraju,ako sa im zachce. Na ali sa ešte stále daju zohnat ortutové teplomery,su dobré. Za tuším že 3€.
Mame Reer do uska aj na spanky a som spokojna ale musela som sa naucit s nim robit a mala.sa nesmie myknut.pre istotu vsak vzdy meriam viac krat a urcita odchylka tam je plus minus 0.1.
My mame Thermoval už pár rokov a som veľmi spokojná😊
@nuna2112 samozrejme bezdotykove teplomery sú väčšinou orientačné nespoliehala by som sa iba na ne no...pomôcka na noc je to dobrá ale inak najlepšie rektalne podľa mňa teda
@veronikahh ano urcite cez den to riesime len rektalne ale v noci ako pomocnika som chcela lebo potom sa mi uplne preberie a uz nezaspi
@nuna2112 ja mám Microlife z DMky a som spokojná..stál okolo 30e.