rada by som pomocť z velkostou crocs z anglicka dcerka ma 15 cm nožičku a ja sa neviem rozhodnut ktore jej mam objednať ak ma niekto skusenost moc ma poteší ak mi poradi dakujem Jana
asi by som kupila C9 (nasa 25ka), vnutorna dlzka by mala byt do 16 cm.
radsej o cislo vacsie, ja som kupila crocs na 21/22 ma to byt do 12.5cm. syn nosi velkost 21 a nozku ma 12cm a vobec nevopchal ani nozku dnu.
ja tiež kupujem o číslo väčšie, než bežne nosíme... aj deťom, aj sebe
aj ja by som kúpila C9, mám ich doma a majú vnútornú dĺžku na nožičku 16 cm.
moja mala ma 15,5cm nozku a crocsy som jej kupovala podla tabulky, ktora je na crocs.eu , tam uvadzaju, ze C8/9 teda nasa 25/26 su odporucane na dlzku chodidla 15,7cm a aj to sedi. kupila som jej toto cislo a su idealne. cize podla mna ta tabulka sedi. len pozor tam je pisana nie vnut. dlzka, ale odporucana dlzka chodidla.
a suhlasim, ze treba vacsie, pretoze ine topanky nosi mala 24ky UK7.
ale zas moje crocs snehule som kupovala 37 tak ako nosim a su mi dobre
Cross bez skusania by som vôbec nekupovala...každá séria má úplne iný strih...co je dobre v klasickej, nemusí byt v inej...je strasne vela druhov cross a musia sa skúšať...jedine, ak v obchode najdes presne tu istú sériu a potom si ju objednas /v BA v Auparku je cross obchod/
prosim vas poradte, v tabulke velkosti je C 8 24-25 cm a C 9 25-26 cm, ale crocsy maju oznacenie zospodu iba 8 - 9..... tak ako ich mam objednat, ked potrebujem C9 , ale existuju iba cislovane 8-9? Dakujem za odpoved.
chod tu do obchodu a zmeraj si tam a potom objednaj