Poradíte krém po opaľovaní pre 3 ročné dieťa?

cecilh
17. apr 2012

ahojte, poraďte mi prosím dobrý krém po opaľovaní pre troj ročné dieťa. taký aby neštípal v očiach a bol ľahko roztierateľný. ďakujem

sisaha
17. apr 2012

@cecilh nestipal v ociach? ved krem po opalovani sa nenatiera do očí. Na trhu je viac dobrych pripravkov, neda sa povedat, ktory je najlepsi, lebo kazde dieta reaguje na kremy inak..

yanni
18. apr 2012

do oci? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucka1987
18. apr 2012

@cecilh my si ocka neopalujeme tak neviem ti adekvatne poradit . / asi si to myslea tak, ze ked ho natieras tak keby sa nahodou dostane krem do ociek aby nestipal ci ? /
opytaj sa v lekarni, skus si vypytat vzorky kremov a vyskusaj aby ich zniesli tvoji drobci dobre.. pretoze, to co vyhovuje nam, tebe nemusi... ked vynecham tie oci.. tak pouzivame daylong kids. ale skor ako prevenciu, kedze aj v tieni opaluje. pretoze zbytocne sa slniecku nevystavujeme, ale uplne sa mu vyhnut nevyhneme a tak radsej natriem .

kaja73
18. apr 2012

podla mna kazdy opalovaci krem ked si ho dieta da nahodne rucickami do oci asi stipe 😝
Pre deti su skor vhodne krémy s mineralnou ochranou-nie chemicke- a tie sa vo vseobecnosti zle rozotieraju.
Teraz sa sice da kupit aj par lahsie rozotierajucich s mineralnou ochranou,ale tam je podozrenie ze obsahuju nanocastice a tie bohvie co robia s bunkami.
Takze ja volim Eucerin KIDS OF 25-ten je mineralny a nikdy nas este nesklamal ani pri mori a aj ked nema vysoky faktor super chrani.
No zle sa rozotiera a dieta je potom biele-to je ale znak ze nema nanocastice a ze je ozaj mineralny-talze tento zas cestuje s nami k moru.
Chemicke filtre sa vacsinou rozotieraju lahucko,maju aj vysoke faktory-vysie ako tie mineralne-ale ja osobne by som chemicky filter nevolila ani za cenu ze ma faktor aj OF 50.

irriss
18. apr 2012

Rada znacky Nivea kids 😉
p.s. Na temer kazdem kremu je napsano: ze je nutne vyhybat se ocim..

vodnarky
18. apr 2012

@cecilh -my pouzivame tiez Nivea Kids a sme s nim uplne spokojny..treba dat pozor aby si to deticky nerozotierali do oci,popripade ocka oplachnut vlaznou vodou.. 🙂

anjelicek26
18. apr 2012

Nasi tiez nivea kids... a na ociach maju pokial sa da slnecne okuliare a na hlave klobuk, neviem si predstavit natierat v okoli oci a ruky - dlane tiez nenatriem, aby si tam s tym nechodili. Ruky su na slnko zvyknute, pokozka inde na tele nie.

siwinka1717
18. apr 2012

pantenol, klasická pena

hoogy
18. apr 2012

kocky ale ona sa pytala na krem PO opalovani. takze ked ich vecer natierate tak uz nemaju okuliare ani nic podobne tak sa kludne moze stat ze deticky nahodou si prejdu po tvari a vojde im do ocka. 😉 my sme nepouzivali nic specialne po opalovanie len normalne biodermu ako pouzivame stale.

vodnarky
18. apr 2012

@hoogy -ja som mala na mysli po opalovani.. 🙂
@cecilh -dobry je aj detsky olejcek... 😉

gaby21
18. apr 2012

Ako, trojrocne dieta sa opaluje? no ja tomu nerozumiem. Sak ja krem po opalovani pouzivam iba na dovolenke, ked som takmer nonstop na slnku, na co potrebuje trojrocne dieta krem po opalovani?

vila11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz