Poradíte dobrý sekáč v Bratislave?

biancal
3. nov 2014

Kocky poradte dobry sekacik v Ba (Devinska,Dubravka) za rozumne ceny, detsky aj dospelacky 🙂 Dakujem

misinka26
3. nov 2014

Skús www.textilehouse.sk majú pobočky po celej Ba ... taz za mesiac majú výpredaj za 0,50 € ... Myslím, že tento víkend to bolo ... pekné oblečenie, značkové, keď vychytáš tak aj úplne nové ... Mimo akcii sú troška drahší ale ak si na stránke vyčíhaš kedy majú výpredaj tak za pár € zaoblečieš aj seba aj celú rodinu 🙂

bvladka
3. nov 2014

... aj v sieti GENESIS sa dá celkom dobre nakúpiť, v BA majú dosť veľa pobočiek, hlavne v centre mesta a podľa mňa pôsobia v celej republike nakoľko som ich našla aj na Myjave 🙂 Denne dopĺňajú nový tovar a úplne všetko majú iba za 0,99 € , no kto by odolal kúpiť nepoškodený značkový detský overal za 1 éčko a mávajú okrem oblečenia pre deti a dospelých aj hračky a niektoré veci vo výbornom stave, dokonca som už kúpila veci aj s visačkou 🙂

egiginka
3. nov 2014

od deti pre deti, karlovka ( dlhe diely)... da sa objednat aj cez net🙂

kazunomiya
3. nov 2014

Ja mam oblubeny Textile House ked maju vypredaj kolekcie, mam dobre skusenosti 🙂 Ale kupujem tam zatial len pre seba veci. Maju aj detske. Za tych par centov alebo euro - dve ani neriesim, ci mi to bude presne sediet. Celkom dobre si vdaka nim viem obmienat satnik 🙂 A ked som bola tehotna, nasla som tam veeela vhodneho oblecenia. Aj vyslovene tehotenskeho. Vyhoda je, ze su po celom meste.

lucypalak
4. nov 2014

No len jeden je fakt dobry, Textil House. Celkom velky je pri Alzbetke, myslim ze Radlinskeho alebo potom za Tescom My. Pekne saty teraz maju vo vypredaji na Bon Prix. Ja som si tam kupila tieto: http://www.bonprixshop.eu/style/saty-s-dlhym-ru... Tu je ten vypredaj: http://www.bonprixshop.eu/kategoria/1229/vypred... (su tam krasne cervene bodkovane aj pre tehulky).

dadkasheddow
5. nov 2014

Milé mamičky, otvorili sme pre vás anglický detský výberový sekáčik na Kadnárovej ul. č.51 pri pošte, Bratislava-Rača, tešíme sa na vašu návštevu.

jchmelv
10. máj 2019

@dadkasheddow dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sú otváracie hodiny detského second handu na Kadnárovej stále aktuálne. Ďakujem pekne za odpoveď.

valikadominova
25. nov 2023

@biancal
mám doma neskutočne veľa pekného detského oblečenia pre dievčatko od č. 50 - 110, len po jednom dieťati aj značkové. Cena 0,50 až 1,-€ Dúbravka 0915706176