Ponúka niekto preposielanie zásielok z ČR na SK?

15. feb 2020

Ahojte Maminy, potrebovala by som objednať tovar z CR, ale na SK žiaľ neposielajú. Neviete mi prosím niekoho odporučiť, kto tovar preposiela na SK(dam poslať zaplatený balik z eshopu k nemu na CZ adresu a on mi ho prepošle za nejakú proviziu +postovne)? Mate s takouto službou skúsenosť? Dakujem

11mirka22
16. feb 2020

Priamo na tvoju otázku neviem odpovedať, ale my to robíme tak, že si necháme zásielku poslať na najbližšiu pobočku pri hraniciach ako poste restante a ideme si ju tam vyzdvihnúť. Máme to asi 35 km. Určite to vyjde lacnejšie ako platiť poštovné v rámci ČR a potom z ČR na sk. Ale ak si zo stredného alebo východného Slovenska, tak toto ti asi nepomôže.

autor
16. feb 2020

@11mirka22 Dakujem, som z ba, najbližšie mám asi breclav, ale to je až 70km tam a 70km spat, čiže určite 10eur by som aj tak dala za naftu😕

andrejeza
3. dec 2022

Ahojte, neviete mi nahodou poradit niekoho, kto by vedel na pravidelnej baze preposielat baliky v Cesku? Balik by prisiel na jeho adresu v CZ, olepil by ho stitkom a kurier by ho vyzdvihol v rovnaky, alebo nasledujuci den. Vdaka.