Ahojte Maminy, potrebovala by som objednať tovar z CR, ale na SK žiaľ neposielajú. Neviete mi prosím niekoho odporučiť, kto tovar preposiela na SK(dam poslať zaplatený balik z eshopu k nemu na CZ adresu a on mi ho prepošle za nejakú proviziu +postovne)? Mate s takouto službou skúsenosť? Dakujem
@11mirka22 Dakujem, som z ba, najbližšie mám asi breclav, ale to je až 70km tam a 70km spat, čiže určite 10eur by som aj tak dala za naftu😕
Ahojte, neviete mi nahodou poradit niekoho, kto by vedel na pravidelnej baze preposielat baliky v Cesku? Balik by prisiel na jeho adresu v CZ, olepil by ho stitkom a kurier by ho vyzdvihol v rovnaky, alebo nasledujuci den. Vdaka.
Priamo na tvoju otázku neviem odpovedať, ale my to robíme tak, že si necháme zásielku poslať na najbližšiu pobočku pri hraniciach ako poste restante a ideme si ju tam vyzdvihnúť. Máme to asi 35 km. Určite to vyjde lacnejšie ako platiť poštovné v rámci ČR a potom z ČR na sk. Ale ak si zo stredného alebo východného Slovenska, tak toto ti asi nepomôže.