Dievcata mate niektora polodupacky z Pepca?
@evka_evka Dakujem🙂 a aj to nieco vydrzalo?
@nikolabulkova Je tu aj skupina Pepco - tam sa skus opytat. 🙂
svagrina tam nakupuje a nestazuje sa, ja som tam raz kupila slipy synovi a vydrzali jedno pranie, tak som povedala ze nikdy viac, ale asi zalezi od toho ze co kupis
@nikolabulkova tak vydrzali nieco.teraz som malej kupila saty a leginy a su kvalitne.zalezi ako je co usite.ale ked uz rqdsej tak v tescu su pekne a kvalitne vecicky
@nikolabulkova - ja tam sem-tam niečo deťom kúpim, ale zas neočakávam, že to má nejakú super kvalitu. Ale zase pre tak maličké bábo, ktoré to ozaj ponosí párkrát, to je asi v pohode 😉 A ako píšu baby, závisí aj od toho, čo kúpiš. Napr. tričká som kupovala dcérke (také väčšie už), tak tie sú v pohode aj po viacnásobnom opratí. Legínky zase menej vydržali, jedny dokonca už po jednom opratí boli vyblednuté dosť. Ale tak za 2€ na doma som jej pár kúpila, to sa po dome nosiť dá stále aj vyblednuté 😉
Malému synčekovi som kúpila zimnú vetrovku a nosil ju ozaj celú zimu a je stále ako nová, aj po vypratí. Rifle tiež v pohode. Takže závisí od toho, čo kúpiš. Ja byť Tebou, kúpim 1 - 2 ks, skúsim oprať a uvidíš, ak bude OK, tak kúpiš aj viac. Ak nie, tak nekúpiš 🙂
Dakujem dievcata🙂
Ahoj ja som mala odtial ked bola dcerka malicka..ak sa chces pytat na velkost tak treba kuoit vacsie lebo tie ich oznacene velkosti nam nikdy nesedeli.