Polodupačky z Pepco

nikolabulkova
8. mar 2015

Dievcata mate niektora polodupacky z Pepca?

evka_evka
8. mar 2015

Ahoj ja som mala odtial ked bola dcerka malicka..ak sa chces pytat na velkost tak treba kuoit vacsie lebo tie ich oznacene velkosti nam nikdy nesedeli.

nikolabulkova
autor
8. mar 2015

@evka_evka Dakujem🙂 a aj to nieco vydrzalo?

nextik
8. mar 2015

@nikolabulkova Je tu aj skupina Pepco - tam sa skus opytat. 🙂

zaza218
8. mar 2015

svagrina tam nakupuje a nestazuje sa, ja som tam raz kupila slipy synovi a vydrzali jedno pranie, tak som povedala ze nikdy viac, ale asi zalezi od toho ze co kupis

evka_evka
8. mar 2015

@nikolabulkova tak vydrzali nieco.teraz som malej kupila saty a leginy a su kvalitne.zalezi ako je co usite.ale ked uz rqdsej tak v tescu su pekne a kvalitne vecicky

katrinka8
8. mar 2015

@nikolabulkova - ja tam sem-tam niečo deťom kúpim, ale zas neočakávam, že to má nejakú super kvalitu. Ale zase pre tak maličké bábo, ktoré to ozaj ponosí párkrát, to je asi v pohode 😉 A ako píšu baby, závisí aj od toho, čo kúpiš. Napr. tričká som kupovala dcérke (také väčšie už), tak tie sú v pohode aj po viacnásobnom opratí. Legínky zase menej vydržali, jedny dokonca už po jednom opratí boli vyblednuté dosť. Ale tak za 2€ na doma som jej pár kúpila, to sa po dome nosiť dá stále aj vyblednuté 😉
Malému synčekovi som kúpila zimnú vetrovku a nosil ju ozaj celú zimu a je stále ako nová, aj po vypratí. Rifle tiež v pohode. Takže závisí od toho, čo kúpiš. Ja byť Tebou, kúpim 1 - 2 ks, skúsim oprať a uvidíš, ak bude OK, tak kúpiš aj viac. Ak nie, tak nekúpiš 🙂

nikolabulkova
autor
9. mar 2015

Dakujem dievcata🙂