Pohárik s náustkom alebo so slamkou

lenkaaninka
29. dec 2021

Potrebujem radu lebo na nete je toho moooc druhov. Malý ma 5 mesiacov a prikrmy v plnom prúde a z fľašky mliecko pije z klasických canpol silikón cumlik okrúhly. Lenže voda nám preteká. Rozmýšľam nad kúpou tréningového pohárika. Nakolko vypije minimum vody co pri prikrmoch nieje bohviečo. Kúpila som jeden no ten má veľmi tvrdý náustok tak mu z toho nejde piť. Nasla som s makkym lovi a avent. No nechám si poradiť. Ďakujem

lenkaaninka
autor
29. dec 2021
lenkaaninka
autor
29. dec 2021

Vravím proste veľa

zuzanka.zuzu
29. dec 2021

waw... to je taká spŕška informácií, máš to dobre naštudované 😀 ale nechceš skúsiť rovno z pohárika? normálneho. detského. keramického/skleného. asi 2-3 týždne mu to nepôjde a potom už áno 🙂

vitriolka
29. dec 2021

za mna flasa s naustkom MAM. dobre sa cisti, naustok je makky, ak ho neskor rozhryzie, daju sa kupit nahradne (v bal po 2ks)

emilka_1
29. dec 2021

@lenkaaninka nám sa osvedčil Avent, ale tiež trvalo, kým si malý zvykol, ide to rýchlejšie ako z dojčenskej flase. Len neviem, či naň ešte vyrábajú náustky 😶 ja som zhanala rok, aj mi dieťa vyrastlo 😄😄

amelie2017
29. dec 2021

My sme s dcerou vyskusali aj s tvrdym aj s makkym. Z tych s makkym tiekla voda dost rychlo. Teraz mam maleho a chcem kupit rovno poharik tommee tippee easyflow. Nech sa uci rovno z poharika.

e1i
29. dec 2021

@vitriolka tiez mame tie MAM

lenkaaninka
autor
29. dec 2021

@amelie2017 aj nad tým som rozmýšľala rovno nejaký poharik s membránou . Aký je rozdiel medzi tomeetipee tým co si písala a inými 360 stup.poharikmi.

lenkaaninka
autor
29. dec 2021

@zuzanka.zuzu no ono sme skúšali aj to aj celkom sal len je neskutočne živé dieťatko a sibrinkuje stále kade tade s rukami všetko chytať vidieť držať a to je potom katastrofa🙂 teraz sa naučil prskat s perami a to mate vidieť keď ma batat s mrkvou.

amelie2017
29. dec 2021

@lenkaaninka neviem, ale u nas predavaju len ten 😀

lenkaaninka
autor
29. dec 2021

@amelie2017 jemine tých pohárikov je tiež miliarda no strach.

danielkka
29. dec 2021

nase od pol roka, ako zacali s prikrmami, zacali aj s obyvajnym poharom. nikdy nemali nejake sosacikove. mali plastovy poharik, v nom trochu vody, ked rozliali, nic sa nestalo. ked bolo obdobie, ze vymyslali a malo pili, davala som im pit z mojho skleneneho, odtial vypili viac, lebo mamin je lepsi... 😄

lenkaaninka
autor
29. dec 2021

@danielkka asi to bude najľahšie zasa kúpiť 10 pohárikov rôznych ktorý bude grofovi vyhovovať a nestojí to euro sa mi nechce

enoula
29. dec 2021

To je taka veda 😀 tazko povedať, ktorý bude vyhovovať... U nas flasa stacila zo začiatku, ale vodu proste nechcel, ani caj, potreboval si asi zvyknúť alebo neviem.. ale zase vela toho ešte nezje, takze aj trošku tekutín staci, tiez urobit redši prikrm.. neskor bol fajn avent poharik
https://www.mojadm.sk/philips-avent-detsky-hrnc...

zuzanka.zuzu
29. dec 2021

@lenkaaninka nerada ti beriem ilúzie ale väčšina detí je rovnaká 😉 aj náš šibrinkuje rúčkami, perou robí do vody bublinky... fakt si robíš zbytočné starosti s nejakými "medzipohárikmi", ale samozrejme urob ako ti bude vyhovovať

lenkaaninka
autor
29. dec 2021

@zuzanka.zuzu 😂😂😂 ver ci nie behla som kúpiť so slamkou aj s pitkom a sranda veliká rovnaký zabrizgany ako z pohárika. So slamky sa mu pekne podarilo no v zápätí to zabudol a rev na lesy. Inak som akurát s kamarátkou pisala ma dievku ročnú a ze ona sa nekaslala s poharikmi a bla bla ze z tejto maličkej fľašky od 6 mesiacov pila hneď aj s vodičku 2v1

marzuz89
29. dec 2021

@lenkaaninka mali sme ten posledny co si pridala, Avent, v 6m. Potom niekde k roku sme presli na normalny poharik, aj skleny, nikdy ho nehryzol a naucil sa pekne pit.

Musim povedat, ze som nikdy nechapala tomu honu na flasky, pohare, cumliky.. Moja predstava - vyberiem, dam babatku, nauci sa.

Co si vela vsimam, maminky mensia flase a pohare a vsetko, ked to hned po jednom dni nejde. Prosim vas, aj to dieta potrebuje trenovat. Z aventu sa nas ucil pit asi tyzden, trenoval s cistou vodou, vobec mi nevadili zatecene bodycka. O tyzden pil ako profesional. S poharikom to iste. Prisiel na to o par dni a pil neskor iba s obcasnym obliatim sa. Ale urcite to nevedel na 3ti den.

Takze ja som vytrvala, a osvedcilo sa mi, co som so myslela pred zaciatkom pitia z inej flase ako babatkovskej.

Netreba paniku, netreba 10 roznych flasi s cumlom a potom 15 roznych poharov, treba len dietatu dat jeden a hlavne priestor x dni, aby sa to naucilo 🤗

zuzanka.zuzu
29. dec 2021

@lenkaaninka môj má aktuálne doma v zásobe týchto malých fľašiek okolo 30 😀 sú výborné. myslím chuťovo lebo ten náustok je oničom. Rajec je najlepší z dojčenských vôd a to sme ich vyskúšali VŠETKY na trhu od najlacnejších po najdrahšie. ale sosáčik sa nám najviac osvedčil z COOP Jednoty (myslím priamo ich "značku"). aj tu treba skúšať 😉 rozdiel je ale v tom, že vodičku aj reálne využiješ a fľašky nevyhadzujeme, triafame do nich loptičkami v rámci hry 😎