Pohár pre 2-ročné dieťa

12. feb 2023

Prosím poraďte mi dobrý pohár pre 2 rocne dieťa z naustkom ktorý pevne drží z čím ste spokojný?

katie253
12. feb 2023

Učiť ho piť z obyčajného plastového pohára. To už zvládajú A dávam im aj do fľaše so slamkou od aventu

diavant
12. feb 2023

Moje piju odvzdy z obycajnych poharov. Odporucam aj tebe. Nemusis nic nosit. Napije sa u babky, v restauracii proste vsade. parkrat sa obleje a nauci sa. Vonku piju z plastovej flase normalnej. Trojrocny si uz potom aj napusti sam vodu 🤣

merrysa
12. feb 2023

My tiez pouzivame klasicky pohar..

zuzanka.zuzu
12. feb 2023

ma obycajny nas pohar, bez infantilnej potlace (aj take ma ale nechce, chce to co mame my) aby o pol roka nebola diskusia ako odnaucit dieta od slamky. dieta v tom veku pohar uz zvladne, nezvladaju mamicky trpezlivost naucit 😉 teraz vyuzi vek kedy chce opakovat (a prosim ta nevyrukuj s nejakou diagnozou preco pit nemoze)

kubkovamama
12. feb 2023

Obyc.pohar,naustok už 2r nepotrebuje

viestta
12. feb 2023

DVojrocne diete by uz malo vediet pit z klasickeho pohara. Cim skor sa to nauci, tym bude pre neho lepsie. O rok pojde do skolky, tam sa nikto nebude zaoberat poharom s naustkom

danielahamar
12. feb 2023

Môj nosí do jasiel fľašku - termosku, ale len skrz toho, že tam má vitamíny. Inak dokáže aj z pohára piť, tiež ma 2r. Treba len trpezlivosť

zorkahorka
12. feb 2023

Takyto pohar pouzivaju vyse rocne deti... dvojrocny mi uz davno pije z pohara, vonku pije z malej pet flase

oblecenie99
12. feb 2023

Hlásim sa ako matka, ktora dávala dvojročnému piť najmä z fľaše, alebo z fľaše so slamkou. Takú klasiku s pevným, nie gumenými naustkom z DM, resp. Mal niečo podobné z IKEA (zeleno biele). Nakoľko bol dlhodobý problém s (ne)pitím, bola som rada, že vôbec pije. Koncom decembra mal tri roky, spoiler: naučil sa úplne normálne piť bez olievania sa z klasického pohára bez nejakého špeciálneho skúšania a trénovania v batolatom veku. V škôlke inú možnosť nemal, a keďže piť chcel, tak sa napil z pohára. Doma tiež bez problémov prešiel na pohar.