Prosím poraďte mi dobrý pohár pre 2 rocne dieťa z naustkom ktorý pevne drží z čím ste spokojný?
Moje piju odvzdy z obycajnych poharov. Odporucam aj tebe. Nemusis nic nosit. Napije sa u babky, v restauracii proste vsade. parkrat sa obleje a nauci sa. Vonku piju z plastovej flase normalnej. Trojrocny si uz potom aj napusti sam vodu 🤣
My tiez pouzivame klasicky pohar..
ma obycajny nas pohar, bez infantilnej potlace (aj take ma ale nechce, chce to co mame my) aby o pol roka nebola diskusia ako odnaucit dieta od slamky. dieta v tom veku pohar uz zvladne, nezvladaju mamicky trpezlivost naucit 😉 teraz vyuzi vek kedy chce opakovat (a prosim ta nevyrukuj s nejakou diagnozou preco pit nemoze)
Obyc.pohar,naustok už 2r nepotrebuje
DVojrocne diete by uz malo vediet pit z klasickeho pohara. Cim skor sa to nauci, tym bude pre neho lepsie. O rok pojde do skolky, tam sa nikto nebude zaoberat poharom s naustkom
Môj nosí do jasiel fľašku - termosku, ale len skrz toho, že tam má vitamíny. Inak dokáže aj z pohára piť, tiež ma 2r. Treba len trpezlivosť
Takyto pohar pouzivaju vyse rocne deti... dvojrocny mi uz davno pije z pohara, vonku pije z malej pet flase
Hlásim sa ako matka, ktora dávala dvojročnému piť najmä z fľaše, alebo z fľaše so slamkou. Takú klasiku s pevným, nie gumenými naustkom z DM, resp. Mal niečo podobné z IKEA (zeleno biele). Nakoľko bol dlhodobý problém s (ne)pitím, bola som rada, že vôbec pije. Koncom decembra mal tri roky, spoiler: naučil sa úplne normálne piť bez olievania sa z klasického pohára bez nejakého špeciálneho skúšania a trénovania v batolatom veku. V škôlke inú možnosť nemal, a keďže piť chcel, tak sa napil z pohára. Doma tiež bez problémov prešiel na pohar.
Učiť ho piť z obyčajného plastového pohára. To už zvládajú A dávam im aj do fľaše so slamkou od aventu