Ahojte. Prosim poradte, je lepsie kupit podlozky alebo penove puzzle? Mne pride sympatickejsia podlozka ale zas sa bojim ze nebude dostatocne makka/hruba, aby som neprisla o kolena ked sa budem hrat s dietatom. Viete mi nieco odporucit? Kludne aj konkretne link. Dakujem 🙂
pod podložku môžeš vždy dať ešte deku, ja som to tak robila. Puzzle sú super mäkké, ale skôr alebo neskôr ich začne dieťa rozoberať a dávať do úst, takže ich aj tak asi odložíš a vyberieš, až keď si ich budete skladať 🙂
Moja mala puzzle za mňa blbosť. Začala to rozoberať, hrýzť...
Koberec
ja mám doma túto podložku https://www.modrykonik.sk/market/hracky/ue3o/pe... a za mňa je super, dá sa poskladať a vziať so sebou aj do parku, na záhradu alebo dovolenku a keď je špinavá osprchujem, zavesím na balkón a je opäť čistá
Podlozku. Mam puzzle a je to vsade po byte len nie na zemi, kde to ma byt.
Urcite podlozku, dieta ti to nerozoberie, nebudu sa nicit tie medzispoje...a my mame napr petite&mars joy a nie je tenka, aj puzzle mali v takej hrubke v obchodoch
kup si podlozku,tie drahsie co su neviem si spomenut na znacku,puzzle je onicom,vypadsvaju tie skladacky ale zle sa cisti,aj ked sa tam nechtiac babo vycika naor pri odplienkovani tak to tak nevycistis ako podlozka a podlozku mozes aj neskor mat namiesto konerca kdezto puzzle sa znicici a hl je pod nim viacej smeti kedze sa to horsie vysava a tak lebo podlozku prehodis a puzzle sa rozsype,coze robota navyse.
Dakujem vam vsetkym 🙂
@ktochytavzite nemyslis znacku milklab ? Alebo lalalu?
Ja som kupila.domov podlozku a na cesty puzzle, ale puzzle nikdy viac. Nedrzia pokope, tie obrazky v nich vlozene vyliezaju. Za mna uz nie.
A prosim vas do akeho veku cca deti pouzivaju tu podlozku? Oplati sa zainvestovat? 100 eur a vyssie?
Puzzle nie, podlozku ano. 😊
Tiež som za podložku 👍
My máme podložku, o akej pisali @evkamotka a @h2so4, hrozne sa mi páčila a bola som z nej nadšená až dovtedy, kým z nej moji kazysveti nezačali odlupovat kúsky. Úplne vedome rypkali... Vo vnútri je pena, ale tá vrchná vrstva sa ostrým predmetom dá porušiť. Akonáhle bola niekde narezana (legom, nožičkami, pichli ceruzkou), už to to naše najmladšie využilo a zväčšilo dieru. Samozrejme, ak máš doma len mimi a nemá tam kto urobiť rez, tak tá podlozka je super. Dá sa osprchovať, vysušiť... My aj taku donicenu používame uz 4 roky, aj na piknik a k vode.
Čítala som super recenzie na Lalalu, ale osobnú skúsenosť nemám.
nie tusim parker alebo take nieco tie hrubsie stoja aj do 200e
Tuto mame, sme spokojni
https://m.heureka.sk/hracie-podlozky/casmatino-...