Podložka verzus puzzle pre dieťatko

8. sep 2020

Ahojte. Prosim poradte, je lepsie kupit podlozky alebo penove puzzle? Mne pride sympatickejsia podlozka ale zas sa bojim ze nebude dostatocne makka/hruba, aby som neprisla o kolena ked sa budem hrat s dietatom. Viete mi nieco odporucit? Kludne aj konkretne link. Dakujem 🙂

proximaa
8. sep 2020

pod podložku môžeš vždy dať ešte deku, ja som to tak robila. Puzzle sú super mäkké, ale skôr alebo neskôr ich začne dieťa rozoberať a dávať do úst, takže ich aj tak asi odložíš a vyberieš, až keď si ich budete skladať 🙂

hennyinnsbruck
8. sep 2020

Moja mala puzzle za mňa blbosť. Začala to rozoberať, hrýzť...

bajka16
8. sep 2020

Koberec

h2so4
8. sep 2020

ja mám doma túto podložku https://www.modrykonik.sk/market/hracky/ue3o/pe... a za mňa je super, dá sa poskladať a vziať so sebou aj do parku, na záhradu alebo dovolenku a keď je špinavá osprchujem, zavesím na balkón a je opäť čistá

maris5
8. sep 2020

Podlozku. Mam puzzle a je to vsade po byte len nie na zemi, kde to ma byt.

nika_m
8. sep 2020

Urcite podlozku, dieta ti to nerozoberie, nebudu sa nicit tie medzispoje...a my mame napr petite&mars joy a nie je tenka, aj puzzle mali v takej hrubke v obchodoch

ktochytavzite
8. sep 2020

kup si podlozku,tie drahsie co su neviem si spomenut na znacku,puzzle je onicom,vypadsvaju tie skladacky ale zle sa cisti,aj ked sa tam nechtiac babo vycika naor pri odplienkovani tak to tak nevycistis ako podlozka a podlozku mozes aj neskor mat namiesto konerca kdezto puzzle sa znicici a hl je pod nim viacej smeti kedze sa to horsie vysava a tak lebo podlozku prehodis a puzzle sa rozsype,coze robota navyse.

autor
8. sep 2020

Dakujem vam vsetkym 🙂

autor
8. sep 2020

@ktochytavzite nemyslis znacku milklab ? Alebo lalalu?

zuzuliatko18
9. sep 2020

Ja som kupila.domov podlozku a na cesty puzzle, ale puzzle nikdy viac. Nedrzia pokope, tie obrazky v nich vlozene vyliezaju. Za mna uz nie.

autor
9. sep 2020

A prosim vas do akeho veku cca deti pouzivaju tu podlozku? Oplati sa zainvestovat? 100 eur a vyssie?

ankare
9. sep 2020

Puzzle nie, podlozku ano. 😊

rybka2014
9. sep 2020

Tiež som za podložku 👍

ajsha123
9. sep 2020

My máme podložku, o akej pisali @evkamotka a @h2so4, hrozne sa mi páčila a bola som z nej nadšená až dovtedy, kým z nej moji kazysveti nezačali odlupovat kúsky. Úplne vedome rypkali... Vo vnútri je pena, ale tá vrchná vrstva sa ostrým predmetom dá porušiť. Akonáhle bola niekde narezana (legom, nožičkami, pichli ceruzkou), už to to naše najmladšie využilo a zväčšilo dieru. Samozrejme, ak máš doma len mimi a nemá tam kto urobiť rez, tak tá podlozka je super. Dá sa osprchovať, vysušiť... My aj taku donicenu používame uz 4 roky, aj na piknik a k vode.
Čítala som super recenzie na Lalalu, ale osobnú skúsenosť nemám.

evkamotka
9. sep 2020

@ajsha123 mame ju od babatka, uz ma 3 roky syncek a nic taje ho nenapadlo

ktochytavzite
10. sep 2020

nie tusim parker alebo take nieco tie hrubsie stoja aj do 200e