Ahojte, ako ste prosim riesili kupanie babatka ked bola vanicka vo vani? Chcela by som najst nejaku podlozku, dosku alebo nieco podobne na co by sa dala vanicka polozit, aby bola vyssie. Mate nejake tipy?
Mne sa aj so stojanom zmestila do vane, tam som ju skôr skladovala keď sa nepoužívala ale vedela by som tak aj kúpať, možno sa aj vám zmestí
Ja mam obycajnu dosku prelozenu krizom na vanu a na nu polozim vanicku .. takto kupali este moji rodicia mna... ta doska ma x rokov a stale sluzi 😁
@veronika3110 chceme kupat v kupelni s tam sa nam prebalovaci pult nezmesti. Takze hladam nieco na vyvysenie do vane.
@vazka1 buď stojan keď sa ti zmestí alebo kľudne aj hocijaky kus dreva ktorý dáš na vaňu a na ňu položis vaničku. Ja som to pri prvom podcenila, vaničku som dávala len do naše veľkej vane a totálne som si tak odrovnala chrbát 😒 pri druhom už som bola múdrejšia a mala som stojan na vaničku, je to neporovnateľne.
Kúpala som na komode. Do vani môžeš dať nejaký hokerlik.
@vazka1 a keby ste kúpali priamo niekde na vyššom mieste? my napr. kúpeme na prebaľovacom pulte.. lebo to aj tak budeš ohnutá, ked je nejaký držiak na tej vani...