Podložka na prebalovanie. Ako sa upevňuje?

kojka84
8. okt 2010

Dievcata prosim Vás ake mate skusenosti s podlozkami na prebalovanie.Tymi tvrdymi co sa daju polozit na postielku alebo vanu.Maju take stupliky ,ale neviem ci sa to vrta alebo nejak zachyti na tu postielku.Ako to je ?Ak mate niekto take nieco domka urcite mi budete vediet povedat na akom principe je to drzanie .Dakujem vam velmi pekne 🙂

beruska113
8. okt 2010

Ja taku mám, tie stupliky sme nemontovali, mame ju len polozenu na postielke. Je to super vec. Nebolo mi celkom jasne, naco tam tie stupliky vlastne su.

brisilda
8. okt 2010

kojka tie stupliky su tam preto aby sa to nezosmyklo dole s postielky 😉 mozem odporucat je to uzasna vecicka ja ma sice prebalovaci pult a nelutujem uchranila som si krize 😀 😀 😀 nemusim sa ohynat k malemu 😀 😀 😀 chrbat ma este ani raz nebolel 😉

pink_lady
8. okt 2010

ja som to tiez povazovala za super vecicku pokial mi moj maly z nej nezletel (mala som to na postielke) a nezlomil si klucnu kost... aj dr v nemocke mi povedala ze to su veci tak pre novorodencov, ze dieta nad 6 tyzdnov by nemalo na takom niecom co robit ze sa maju prebalovat najvyssie na posteli 😉

carodejnica
8. okt 2010

Vrelo doporučujem. Ak je podložka položená na postieľke, ktorá ma šuflík, táto kombinácia nahradí prebaľovací pult. Akonáhle sa však bábo začne prevracať, treba dávať veľký pozor, aby nespadlo. Vždy som dcéru jednou rukou pridržiavala a druhou si vyberala plienky zo šuflíka na postieľke. Štuplíky slúžia na to, aby sa podložka nezošmykla z postieľky. Dcéra už mala 15 mesiacov a dodnes ju na tom prebaľujem, šetrím si kríže. 🙂

medyna
9. okt 2010

ja mam tu podlozku este zabalenu v igelite, kupila som si ju a ani raz som ju zatial nepouzila. Babatko som si zvykla prebalovat na posteli, tak ako v nemocke, a je to pre mna pohodlnejsie, rozlozim si po celej posteli veci a nebojim sa, ze sa babo zosmykne, aj ked by som si niekde odbehla. Asi ju uz ani pouzivat nebudem 😒

angua27
10. okt 2010

ahojki,

ja som mala spomínanú prebaľovaciu podložku. štuplíky sú tam na to, aby sa to zaseklo na postieľke, keď ju na ňu položíš a nedalo sa podložkou pohnúť. stačí ju položiť na postieľku a pochopíš. 😉 kúpila som si v Ikei trojsadu - kôš a dve nádoby, ktoré sa dali tiež zavesiť z boku na postieľku a tam som mala plienky, krémiky, vlhčené utierky, všetko po ruke. ja som mala podložku, ktorá mala zvýšené okraje a malého som na nej prebaľovala do ôsmich mesiacov. samozrejme, že som ho nikdy na podložke nenechala samého. keďže som všetko mala pri ruke, nemusela som nikam odbiehať. neviem si vynachváliť, chrbát ma nikdy nebolel. vrelo odporúčam. 😉

danula.ch
10. okt 2010

prebalovacia podlozka je podla mna super vec, vyuzila som ju takmer 7 mesiacov, potom mi z nej drobec chcel zliezat, tak sme sa presunuli na postel, ale to uz mam vycvicene krize. na zaciatku som bola za tu vysku vdacna
poruke na skrinke som mala plienky a v kapsari zavesenom na postielke pod podlozkou som mala vsetko ostatne
samozrejme ze som tam maleho nenechavala sameho

maria_umelkyna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz