Ahojte, chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s touto podlozkou na polohovanie, pripadne ci mate skusenost s nejakou inou podlozkou na polohovanie a lepsi spanok dietatka. Moj drobec totizto spi len na chrbte a bojim sa aby nemal zalezanu hlavicku. Ked ho dam spat na bok tak je nervozny a stale sa budi.
A pre upresnenie ja som kupovala podložku Supreme sleep od delta Baby
Ahoj, ja som si kúpila podložku, aby môj maličký nemal veľmi preležanú hlávku, pretože sa mi zdá, že už začína byť viac preležaná. ale keďže máme už štyri mesiace a sme aj dosť veľký, tak nám je malá. Ona je tak trošku užšia,no nie na šírku cele postieľky,čiže môj malý v noci pri tom ako on pochoduje po postieľke by sa z nej zošmykol. Takže odporúčala by som pre menšie a kľudnejšie bábo. A ona má takú sieťku akurát tam,kde má mať bábo hlavičku že sa mi to zdá byť trošku tvrdšie a drsnejšie.
Možno to je správne že to nie je úplne mäkké, ale radšej by som to otočila na druhú stranu a tam je to fajn, alebo prehodila na tú sieťku plienku, aby to zjemnilo. Čiže pre mňa je nepoužiteľná a kupovala som ju zbytočne. ale určite by som to kúpila, keby môj malý nechcel spať na boku.