Podľa čoho vyberať cestovnú postieľku?

28. júl 2021

Podľa čoho vyberať cestovnú postieľku? A môže sa používať občasne hneď od narodenia?
Ďakujem.

nika82
28. júl 2021

na cestovnu nemam kriteria, aj tak su vsetky na jedno kopyto, jedine co by bolo vhodne kupit tam matrac kedze ju chces pouzivat od narodenia

helcanw
28. júl 2021

Kúpila som tu na koniku z bazara, nemala som na nu žiadne špeciálne poziadavky, kúpila som do nej akurát cestovný matrac, keď ideme niekam aby krpec spal na niecom. Sestra využívala cestovnú postieľku od narodenia do 3m keďže dočasne bývali u svorky kým oni dokončia prerabku. Mala v nej klasicky matrac ktorý po presťahovaní dali do postieľky.

autor
28. júl 2021

@helcanw presne naša situácia, aj keď my by sme boli u našich kratšie.. takže s normálnym matracom by mala byť akákoľvek ok?

autor
28. júl 2021

@nika82 matrac máme, nevedela som že sa tam vôbec matrac dáva, ale asi len zo začiatku, keďže má byť cestovná.. ďakujem

simca06022011
28. júl 2021

no rozmer a potom uz len co sa ti paci... my sme ju pouzivali aj doma po cca 1,5roku chvilu s matracom z detskej postielky.
Tie cestovne nemaju vnutri nic... ale zase na dovolenku som matrac nenosila ziadny, dala som jej tam hrubu deku+plachtu. Preto je to cestovna... matrac sa dava, len ked to casto pouzivas.

hettinka
28. júl 2021

My podľa ceny, najlacnejšiu. Účel splnila. Ešte som ju aj po 3 rokoch v pohode predala.

nika82
28. júl 2021

ono matrac tam je ale tak 2cm

lienka9
28. júl 2021

Postielky su viac menej rovnake.rozdiely su v tom,ze nie vsetky maju automaticky aj tu nasadku pre novorodencov.to treba odsledovat.plus niektore maju zboku zips,co je super pre vacsie deti ,ze ked som otvorila po zobudeni pekne dobehol za nami.my sme matrac nedavali a uplne v pohode spal syn na tom co je k postielke pribaleny.pouzivali sme viac menej denne,kedze som ju mala rozlozenu v obyvacke,kde lezal cez den.do normalnej postielky som davala na noc..matrac je potom nutny ked ma dieta viac kil,lebo ten tenky uz neudrzi a otlaca sa o konstrukciu ale pre babatka staci aj ten pribaleny najma na cesty sa tazko bali dalsi pridavny matrac.