Mile maminky, mate skusenost s tymito plienkami? Zaujima ma aky maju povrch a ake su. Dakujem
akurát som ich aj ja objavila a tiež som bola zvedavá aké sú len asi nik nemá s nimi skúsenosti :/ vy ste ich náhodou neskúšali? 🙂
je pravda, ze plienky su velmi drahe... tiez sa snazime vzdy variovat medzi cenou a kvalitou. pri tych lacnych je problem so zapareninami /aj ked existuju dobre kremy ako napr. bepanthen/, ale je lepsie mat take plienky, v ktorych sa babatko nevyhadze. vyskusame, uvidime 🙂
@modrofuzik11 ja viem, ze je to uz dlho ale mali ste nakoniec tie plienky? ja prave nad nimi uvazujem a neviem sa rozhodnut, ci ich zakupit alebo nie
nikto ich teda nepozná? je na nich super cena ale píšu že ekonomická verzia tak neviem. http://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/1-1-S...
@veronikanika5 ja som to uz riesila asi na kazdom fore a nikto nic....nakoniec som sa ich bala objednat tak som objednala pampersky s mall...do stredy maju vsetko bez postovneho
@simusska my používame od nich happy a spokojnosť ale netrúfam si povedať aké sú tie panda. Ale majú tam aj malé balenie za 2.19 tak pri najbližšej objednávke si ich prihodím a uvidím 🙂
skúšala som pandy 🙂 ako som spomínala vyššie, používame happy tak som ich porovnávala s nimi. Pandy nemajú pružné pásiky v bokoch ani pružný chrbátik. je to taká obyčajná plienka ale s happy sa nedajú porovnať. preto tam asi majú že ekonomická kvalita. Na noc som ich nedávala ale cez deň boli celkom fajn - neprecikali sa ale vydržali trošku menej. za takú cenu je kvalita ok. ale čo sedí nám nemusí iným - treba vyskúšať
@maminkaja aj mňa by zaujímalo aké sú? teraz je na Feedo cena za kus 0,9 € tak by som vzala, ale chcela by som vedieť či sa oplatí....