Plienky značky Dada - skúsenosti

bluehorsee
14. dec 2021

Dobrý deň, čoskoro sa mi narodí dieťatko a robím si prieskum, aké plienky sú momentálne "v kurze"
Veľa krát som počula chválu na značku Dada. Skúšali ste? Čo poviete...

martyzpp
14. dec 2021

@bluehorsee jj, su velmi dobre. Objednavam zo stranky plienky-dada.sk

basska_b
14. dec 2021

Za mňa Dada veľmi podobne ako Lupilu alebo Happy. Mne nesadli. Dieťaťu možno aj hej, ale mne až tak nie 😀 keď viem, že sú aj lepšie plienky - i keď drahšie

mer12
14. dec 2021

@bluehorsee aj ja som spokojná s Dada ale aj lupilu sú super

petamich
14. dec 2021

skusali ale preferujem Baby Soft 🙂 nie su zle, tieto nam ale viac sedia

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
4stanka4
14. dec 2021

Ja používam pri malej Dada Premium Care a som s nimi veľmi spokojná. Teraz som kúpila na skúšku Lupilu a s nimi nie som tak spokojná ako s Dada plienkami. Ani malá nemala žiadnu reakciu

lenkike
14. dec 2021

@bluehorsee ako píše väčšina mamičiek, Dada sú fakt super plienky, ale ešte jeden tip mám a to tieto:
https://www.plienkydetom.sk/baby-charm/
Sú ekologické, vyrábané bez chlóru, česká výroba a ultratenké 😊 inak rovnako dobré ako Dada, takmer nemožné precikat 😉

bluehorsee
autor
14. dec 2021

Ďakujem baby. Čakám 3.dieťatko a pri prvých dvoch som používala cez deň oranžové pampers a na noc zelené... Do pôrodu ešte nejaký ten týždeň ostáva, ale už začínam uvažovať aké budem používať a som prekvapená koľko nových značiek pribudlo. Druhý syn má už 11 rokov, dcérka 14 tak si viete predstaviť aká som ostala prekvapená z toho výberu.túto Dada značku mi odporučila kamarátka, ale chcela som počuť aj viac názorov. Ale určite ich vyskúšam, ak nesadnú, darujem ďalej.
Každopádne vám ďakujem za odpovede a prajem pekné sviatky😘

mischell333
16. dec 2021

@bluehorsee za nás pampers a babylove aj pri 3 to tak bude 🙂 aj kozmetika babylove

mischell333
23. dec 2021

@bluehorsee za nás nie :( u nás uspeli pampers prémium care a lupilu... Od narodenia
Vlhčené Gaga pampers

annamivo
23. dec 2021

@bluehorsee sú super 👍 ja som ich chodila kupovať do Biedronky v Poľsku. V akcii okolo 4-5 eur za balík. Našim deťom sedeli lepšie ako Pampers a ostatné.

merrysa
23. dec 2021

@bluehorsee my sme pouzuvali dady asi do veľkosti c.4, boli ok v pomere cena /kvalita, ale akonáhle sme zacali používať 4ky, maly sa zaparil a teda asi mesiac mi trvalo, kym som prisla na to, ze je to z plienok, nakolko značku sme nemenili 🤷‍♀️ presli sme na pampers a vsetko ok