Dobrý deň, čoskoro sa mi narodí dieťatko a robím si prieskum, aké plienky sú momentálne "v kurze"
Veľa krát som počula chválu na značku Dada. Skúšali ste? Čo poviete...
Za mňa Dada veľmi podobne ako Lupilu alebo Happy. Mne nesadli. Dieťaťu možno aj hej, ale mne až tak nie 😀 keď viem, že sú aj lepšie plienky - i keď drahšie
@bluehorsee aj ja som spokojná s Dada ale aj lupilu sú super
skusali ale preferujem Baby Soft 🙂 nie su zle, tieto nam ale viac sedia
Ja používam pri malej Dada Premium Care a som s nimi veľmi spokojná. Teraz som kúpila na skúšku Lupilu a s nimi nie som tak spokojná ako s Dada plienkami. Ani malá nemala žiadnu reakciu
@bluehorsee ako píše väčšina mamičiek, Dada sú fakt super plienky, ale ešte jeden tip mám a to tieto:
https://www.plienkydetom.sk/baby-charm/
Sú ekologické, vyrábané bez chlóru, česká výroba a ultratenké 😊 inak rovnako dobré ako Dada, takmer nemožné precikat 😉
Ďakujem baby. Čakám 3.dieťatko a pri prvých dvoch som používala cez deň oranžové pampers a na noc zelené... Do pôrodu ešte nejaký ten týždeň ostáva, ale už začínam uvažovať aké budem používať a som prekvapená koľko nových značiek pribudlo. Druhý syn má už 11 rokov, dcérka 14 tak si viete predstaviť aká som ostala prekvapená z toho výberu.túto Dada značku mi odporučila kamarátka, ale chcela som počuť aj viac názorov. Ale určite ich vyskúšam, ak nesadnú, darujem ďalej.
Každopádne vám ďakujem za odpovede a prajem pekné sviatky😘
@bluehorsee za nás pampers a babylove aj pri 3 to tak bude 🙂 aj kozmetika babylove
@bluehorsee za nás nie :( u nás uspeli pampers prémium care a lupilu... Od narodenia
Vlhčené Gaga pampers
@bluehorsee sú super 👍 ja som ich chodila kupovať do Biedronky v Poľsku. V akcii okolo 4-5 eur za balík. Našim deťom sedeli lepšie ako Pampers a ostatné.
@bluehorsee my sme pouzuvali dady asi do veľkosti c.4, boli ok v pomere cena /kvalita, ale akonáhle sme zacali používať 4ky, maly sa zaparil a teda asi mesiac mi trvalo, kym som prisla na to, ze je to z plienok, nakolko značku sme nemenili 🤷♀️ presli sme na pampers a vsetko ok
@bluehorsee jj, su velmi dobre. Objednavam zo stranky plienky-dada.sk