Plienky z Tesca

19. okt 2024

Ahojte, je tu niekto kto robí v tescu? Prečo Tesco dáva ich plienky do totálneho výpredaju? Končia s nimi? Či len menia obal? Neviete? Lebo my pri dcérke iné ani nepoužívame, skúšali sme XY druhov a tie ich prémiové jej sedia najlepšie, tak by som bola nerada, keby musím hľadať ďalšie 🥺

kris_tin257
19. okt 2024

Toto by aj mňa zaujímalo, tiež kupujeme len tie

janetinka27
19. okt 2024

Ahoj, aj my sme dnes natrafili na vypredaj, kupovali sme len pampers a tieto boli cenovo uplne niekde inde, tak som zvedava.dala som prvu plienku a cakam.maju tie plienky tiez pasik - indikator plnosti?

autor
19. okt 2024

@janetinka27 neviem, ktoré ste vzali. Majú 3 druhy - zelené, žlté a červené (pants). Jediné, ktoré sa mne pri malej neosvedčili z týchto plienok sú žlté, ale napríklad kamoška ich pri malom používala celé 2 roky (mne ich moja malá precikávala). Zelené sú topka, tie majú aj pásik. Červené sú nohavičkové, tiež nikdy s nimi nebol problém a majú rovnako pásik. Myslím, že žlté jediné indikátor nemajú.

janetinka27
19. okt 2024

Kupila som zlte a zelene.myslela som,ze zlte su starsi typ a zelene novsi🙂 ano, ako vravite, zlte pasik nemaju, prave som to zistila, nevadi🙂