Plienky z dm drogerie

19katarinka85
14. jan 2021

Poprosím vás mate skúsenosti konkrétne s týmito plienkami dm? Neviem, či skúsiť, alebo pre novorodenca radšej Pampers? Ďakujem

evamea
14. jan 2021

Od narodenia kupujeme Babylove plienky a všetko je v poriadku, malému sadli. Z Pampers sa mi vyhádzal.

bavlnka92
14. jan 2021

my sme mali najskôr 0 a 1 pampers, tie v pohode z 2ky sa už vyhádzal. odvtedy mal len babylove

mmoonna
14. jan 2021

Dcéra Pampers v pohode, syn sa z nich vyhadzal

nikpa
15. jan 2021

@19katarinka85 podľa mňa najlepšie plienky

rokina13
15. jan 2021

Babylove sú pre novorodencov ovela vhodnejsie ako Pampers. Keď dieta bude mat citlivu pokozku ci ekzem pediater hned povie ze Pampers sa nema pouzivat. Obsahuje vela chem.latok.

zuzuliatko18
15. jan 2021

Pampersky sme vylucili ako prve, z jedinych bol chudacik cely zapareny. Odvtedy sme mali vela druhov, ale najcastejsie babylove a lupilu.

simonecka008
15. jan 2021

Urcite babylove. Pouzivame od narodenia dodnes na noc a vobec neprecikala .. iba raz ked priatel jej ju dal zle 😁pampers sme dostali a mala sa z nich vyhadzala 🤦‍♀️

julie19
15. jan 2021

Ja som mala tieto 1 babylove aj v pôrodnici ... od prvého dňa ich mala a v pohodicke, doteraz kupujeme... ešte sme dostali v pôrodnici od sestriciek po pôrode aj pár plienok lupilu a tiež boli fajn 🙂 občas kúpime keď mame cestu do lidla

19katarinka85
autor
15. jan 2021

Baby super, ďakujem. Aj som bola viac naklonená k tým babylove, ale keďže nemám ešte osobnú skúsenosť so žiadnymi, tak som váhala. 😁

petka_3
15. jan 2021

Ja mám najradšej Pampers premium care. Tieto sú na druhom mieste. 🙂
Mne vadí, že ich cítiť, keď ich bábo ocika.
A sú trochu viac mokré ako Pampers na dotyk.

cuspicus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
15. jan 2021

Musíš skúsiť co sadne. Moja mala od narodenia Pampers.

simona92101
15. jan 2021

@19katarinka85 u nas dcerke vyhovovali Babylove aj plienky Dada.z pampersiek sa jej urobila plienkova dermatitida,mala to strasne..

simona92101
15. jan 2021

@petka_3 ja mam presne opacnu skusenost,rozne baliky pampersiek a vsetky po ocikani neskutocne smrdeli,nehovoriac o tom ze sa vzdy precikala,a aj riadne vyhadzala. 🤷‍♀️

petka_3
15. jan 2021

@simona92101 klasické zelene Pampers nie sú dobré. Ale premium - biely obal sa mi zdajú fajn. A viem o alergiách, ale naše deti na Pampers nikdy nemali ani náznak podráždenia.

fedorcek
15. jan 2021

Pre nas to boli jedine plienky, ktore malemu sadli. Z pampers sa vyhadzal este v nemocnici. od vtedy sme ostali pri dm plienkach aj ostatnych detskych dm vyrobkoch.

simona92101
15. jan 2021

@petka_3 ja som uz pocula aj o tom,ze velmi zalezi kde sa dany balik kupi,ak v Rakusku tak kvalita je omnoho lepsia.sem sa vozia vacsinou z Polska 😐

petka_3
15. jan 2021

@simona92101 tie premium som mala vždy dobre. Ale sú drahé. Raz tak ako babylove.
Tie zelené som kúpila len raz. Kedysi boli super, teraz vôbec nie.
Pomer cena kvalita mi najlepšie vychádzajú babylove.

19katarinka85
autor
15. jan 2021

@hennyinnsbruck to mi je jasne, ze budem skúšat ktoré zapasuju, len som nikde nenasla na tieto recenziu, tak preto som nevedela, či sa ich vôbec oplatí skúsiť

hennyinnsbruck
15. jan 2021

@19katarinka85 jasne chápem 😊

luciannka83
16. jan 2021

@petka_3 ja som yieto tiez mala rada, hlavne koli yomu, ze aj kaku vpilo🙈.

luciannka83
16. jan 2021

@19katarinka85 ono casom vyskusas hadam vsetko. Aspon ja som tak poskusala, lebo som stale kupovala len pluenky co boli v akcii. A nakoniec i tak najvyhodnejsie cena a kvalita ..babylove.

petka_3
16. jan 2021

@luciannka83 áno a potom sa bábätko oveľa ľahšie prebalovalo. 🙂 teraz ich kúpim určite tiež, i keď sú drahšie

janetkom
16. jan 2021

Používam pre malú babylove a som úúúplne spokojná. Malá je trocha netabuľková, tak hoci má cez 6 kg, tak už má veľkosť 4 od 7kg, ale to je detail. Kúpila som vačšie po tom, čo sa cez trojky párkrát recikala- už jej boli tesnejšie a ako kopala nožkami, tak sa jej poposúvalo zapínanie.
Cena dobrá, znáša ich dobre.
Oaobne sa mi páči aj tá ich recyklovaná vrzia- plienka je vyššia, má perfektne dlhé lepiace časti, ale je hrubšia a pevnejšia ako tie obyčajné babylove