Ahojte žienky prosím vás nemáte niektorá skúsenosti s týmito plienkami? Je na nich dobrá cena, len som ich ešte nemala nikdy, používame len toujours.. Dakujem
aj ja som pár krát mala, tie BABY Nappies, boli celkom fajn, podobali sa plienky z Lidla a tie sú výborné
baby našla som na FB stránku,je asi nová, ale veľmi ma zaujala, všetci sa môžu pýtať čo chcú anonymne, pridávať foto, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...
A majú aj gumičku po bokoch ?
Maju aj gumicku, my pouzivame wickies, nam stacia, nie su parfumovame, su lacne, nam vyhovujuhlavne v tom ze dcerka vedela precikat rozne znacky, od obycajnejsich po orandzove pampersky, je buchta a tie pampersky ju zacali casom rezat odkedy sme presli na wickisky neprecikavala sa a nerezali /teda nebola v tom stiahnuta/ teraz ich pouziva syncek takmer od narodenia a prinom som s nimi tiez velmi spokojna.. Zalezi na tebe, nam je fuk aka je plienka hlavne ze splni ucel a na reklamne oblbovaky moc neverim 🙂 niekedy staci skusit aj ine znacky a sama zistis co je pre vas naj 🙂
My používame len tie. Vyhovujú nám cenovo a hlavne kvalitou. Drahé pampersky mi malý vždy precikal, tieto nie.
ahojte maminky poradte mi prosim nejake dobre odskiusane plienky velkost 6 okrem pamper, pampers su straaasne drahe a mala sa mi ani za boha nechce pytat na wc, na nocnik,,, dakujem
Aké skúsenosti z obrúskami huggies ?
A z plienkami Dada ?
Ďakujem
My pouzivame tie v pravo a su velmi dobre.Asi jedine,co mi maly okrem pampersiek neprecikal..