Caute baby,
Prosim Vas ake plienky by ste mi odporucili na noc?? Pouzivam pre dceru 4+ Bevola ale zacala precikavat… neviem ci mam dat 5ky alebo zmenit znacku.
Dakujem za odpovede
Ja dávam na noc len pampers pants. Tiež vždy precikala. Tieto jediné jej vydržia do rána
@katarina092 pampers night pants- tie jedine neboli precikane
moony 😉 ak máte veľkosť 4 tak kúpte velkosť L, v dm stoja 25e, skús pozrieť aj bazáre možno niekomu zostali
@katarina092 poradím ešte pampers pants najlacnejšie v DM a balík vydrží skoro 2mesiace keď len na noc🙂
@katarina092 ja pouzivam kolorky night.. obcas precika ale vynimocne
Ja mam naj skúsenosť s Pampers. Teraz už má Pampers Paints a tie nikdy neprecural (ci deň alebo noc). Všetky ostatné vyskúšané značky skončili s precuranim. Na Dr.Max sa dajú Pampers zohnať v najlepšej cene.
@wiwi28 a su to pampers paints specialne urcene na noc ci obycajne?
My máme obyčajne pants
Mne ked sa v noci zacne precikavat, viem ze je cas na vacsie cislo.
Kolorky night
V prvom rade skusit vacsie cislo, ak nepomoze, tak iny druh, ale teda u nas ak nepomohlo vacsie cislo tak nepomohlo nic, len zmensit mnozstvo vypiteho mlieka, co sa nie vzdy podarilo 😄
@katarina092 prepáč vôbec som si nevšimla otázku. Obycko Pampers paints. Tie na noc mu precikal. klasické zelené balenie.
Ja som uz vyskusala asi vsetky znacky a velkosti a nic- vsetko prestate. Uz ma to nebavilo kazdy den vymienat postelnu bielizen tak ked davam mlieko aj prebalujem. Skusala som odstavit na noc, no z lasky a ucty k susedom a clenom rodiny som to vzdala a radsej prebalim🥺