Plienky Toujours z Lídla

marus28
21. jan 2013

Maminy prosím o každu vašu skusenosť.používala som len plienky pampers active baby a teraz asi 3 týždne ich striedam z plienkami z lidla značky toujours,synček má podráždenu kožu pod pipikom je možné že by to mal z tých plienok a čím by som mu to mohla natierať.Na ritku používam niveu nutri sensitive sos krem,hypoalergénny ten používam už rok.Ďakujem za každu odpoveď.

sylvia78
21. jan 2013

my sme pouzivali plienky z Lidlu a bola som spokojna, aj nasmu sa obcas zaparilo pod pipikom, no myslim, ze to nie je pkienkou. Ja som pouzivala SUDOKREM na vsetko, este ked mu zacervenal aj pisulacik tak aj tam a veru pomohlo na vsetko.

medyson
21. jan 2013

Aj ja už používam plienky Lidl a je úplne všetko ok na zadoček používam tiež Niveu . Na zapareniny ešte používam
Baby Petroleum Jelly.

ivoninka
21. jan 2013

@sylvia78
@medyson baby a od akeho veku deti ste pouzivali tie plienky z Lidlu?

marus28
autor
21. jan 2013

@ivoninka Teraz bude mať synček rok a dávam mu ich len cez deň.

medyson
21. jan 2013

No ja som vtom nerobila rozdieli ako bola akcia keď v Lidl tak Lídlácke keď bola akcia na pampers tak tie ale ako som už spomenula to Petroleum Jelly je super mám rodinu v USA a posielam jej to tam lebo máme rovnaké bábätká a každí jej to tam závidí 😀 😀 😀 😀

ruzickaruzova
21. jan 2013

@marus28 ono každému dieťaťu škodí niečo iné. Nám vyhovovalo všetko alebo som teda neprikladala problém ničomu konkrétnemu. ked sme aj mali nejaku zapareninu tak sa mi na to osvedčilo jedine vetranie 🙂 teraz používame plienky z lidlu ale my sme už kvázi odplienkovaní tak len na spanie a kakanie.

sylvia78
21. jan 2013

ja tiez neviem kolko sme mali asi tak ako pise medyson
co bolo v akcii to som kupila

majulino
21. jan 2013

@marus28 mne sa ich neoplatilo kupit ani raz 54 ks ci kolko tam je aa z toho minimalne 8 v kazdom baleni bez pasikov na zalepenie takze boli nepouzitelne ale kvalitou podobne a priblizne aj cenou rovnake su plienky K klasik z kauflandu necelych 8 e za 64 ks

sylvia78
21. jan 2013

@majulino tak toto sa mi este nestalo a teda kupujem ich hodnu chvilu

majulino
21. jan 2013

@sylvia78 neviem mozno len natrafim na blby balik alebo este zalezi kam do akeho mesta ich nesu ja som ich zatial kupila iba v trebisove ked sme boli u svokra na vikend

kakabus
21. jan 2013

@marus28 Používali sme plienky z Lidla a vyhovovali nám.Myslím že kvalitou sa v pohode vyrovnajú Pamperskám...Dobré boli aj plienky z DM.

kristiii
21. jan 2013

@marus28 ja myslím že to može byť aj zmenou plienok, každé dieťatko može reagovať citlivejšie na niečo iné, aj keď ja osobne práve s týmito plienkami skúsenosť nemám aj som na ne čítala dobré odozvy ale možno práve tvojmu drobcovi vadia, skús na pár dní prestať používať a uvidíš...inak my sme tiež používali sudokrem ako niekto písal keď sa mi malý vyhádzal z nejakých plienok, velmi sa mi osvedčil

cerez
21. jan 2013

U nás plienky ani tak nerobili pliagu na pokožke, ale skôr vlhčené utierky. Niektoré sú veľmi mokré a potom aj keď sa dá krém na zadoček, pokožka je vo vlhku a skôr sa sparí. Mne sa osvedčilo po vlhkých utierkach utrieť zadoček dosucha látkovou plienkou. Odvtedy nereaguje na žiadnu zmenu plienok. Ináč používame lídlovské plienky, sú veľmi dobré.

barboratokei
21. jan 2013

My po kakani zadoček vždy umyvame a natieram ho Galvex mastou s rybim olejom. Na zapareny zadoček sa mi velmi osvedčil Pytiol. A samozrejme je prebalovanie buď pred alebo po každom dojceni.

fanta3
22. jan 2013

my pouzivame tiez uz dlho plienocky z Lidla a nemame s nimi ziaden problem, su vyborne (pri niektorych inych znackach sa nam stavalo ze ked sa syn pokakal, tak pri nozickach pretekal). Takze u nas spokojnost. A co sa tyka zacervenani- bezne pouzivam krem babylove, ak sa stalo (hlavne v lete) ze sa nam predsaj len vajka zaparili, tak lekarka mi predpisala IMAZOL (neviem ci sa da kupit aj bez predpisu) ale najlepsie nam zabera Pytiol (ten je aj bez predpisu- sice v letaciku je pisane, ze sa neodporuca pre deti mladsie nez 10r, ale bezne ho davaju v nemocnici detom od narodenia a teda pouzivame ho fakt len v akutnych pripadoch). Kedysi sa pouzival len Pytiol- my sme brachom sme obaja na nom vyrastli. 🙂

stanislavao
22. jan 2013

pokila sa kozne problemy vyhodili po pouziti novych plienok, tak ich prestante pouzivat. postihnute miesto natierajte sudocremom, alebo imalozolom a pouzivajte plienky, ktore ste pouzivali doteraz. nam tieto lidl plienky problemy nesposobovali, ale kazde dieta je ine. pampers su najlepsie a nemate dovod ich menit. verte mi, ziadne niesu take pohodlne, makke, prijemne, ako pampers. a vlhcene utierky vobec nepouzivajte doma. len ked ste niekde prec a nemate moznost ritku umyt. doma ritku umyvat cistou vodou, myslom, utriet dosucha a nakremovat, nechat chvilu rozbalenu, aby sa vetrala a nevznikali zapareniny.

andynelka
22. jan 2013

Nam Lidlacke uplne vyhovuju, su super. Malej napriklad nerobia dobre Papmersky Premiumky.

livia1986
23. jan 2013

Ja som pri malej tiez pouzivala tieto plienky, bola som s nimi spokojna, teraz mam Pampers a nevnimam, ze by boli lepsie, kvalitnejsie.

marus28
autor
24. jan 2013

sylvia78 Ďakujem moc sudokrem nám zabral,odteraz používam len ten

sylvia78
24. jan 2013

@marus28 nemaz zač, ja som nikdy ine nepouzivala. Sudokrem je velmi dobry aj na iné partie tela nie len na ritku. My sme ju davali aj ked nam isli zubky a okolo pusinky sa vyhádzal od slín, samozrejme toto uz na doporucenie lekarky ci to mozem aj na tvar pouzit. Bolo mi povedane kdekolkvek a kedykolvek, este aj na popaleniny alebo spaleniny od slniecka. Ja moc spokojna so Sudokremom, ale tak ako pisali mamicky kazde dieta reaguje inak.

marwa
19. máj 2013

kupila som minuly tyzden a su vyborne a to som predtym pouzivala iba Pampers, takze ostavame pri tychto z Lidla, fakt, makke, nepretecu, nema zapareny zadok, nesmrdia...som velmi spokojna a ta cena..jupii..teraz budem číhať na akcie 😀 😀

svetlusska
19. máj 2013

my sme po tychto plienkach z lidlu skoncili na koznom s ekzemom na vajickach na jednom malom mieste a rozsirilo sa to na cele vajicka a na pipiik.a nevedeli sme sa ho zbavit asi 1 mesiac. maly si to v kuse skrabal a vyhodila som kopec penazi za masticky kvoli tymto plienkam. takze moja skusenost negatvina nikdy viac.

cubatour
13. máj 2014

mamičky, nejaké nové skúsenosti s plienkami toujours z lidla pre novorodeniatko? Videla som tam toto balenie, 42 ks plienok.. ale citam na fore, ze uz nie su take kvalitne ako kedysi... viete mi poradit? Ci radsej ine?

monuska342
14. máj 2014

@cubatour tie nove nie su dobre mi kupujeme tie povodne velke balenie a su super porovnatelne s pampers 🙂

cubatour
14. máj 2014

@monuska342 a ako vyzera to velke balenie? Ja som sa dnes opat na ne pozerala a nasla som tieto mini len v tych malych balikoch, kde ich bolo 42 ks a stali 5.99 € 😕

monuska342
15. máj 2014

@cubatour vyckaj do soboty maju ich mat za 4,99 z povodnych 7,77 ja uz sa chystam tam rano vybehnut a kupit aspon 5 balikov snad budu mat lebo tieto plienky sa im podozrivo vzdy rychlo vypredaju najme 4 ...tieto velke mavaju tam pri kozmetike treba to tam prehladat neviem ci na ich stranke maju aj to velke balenie na ukazku ale skus pokukat bazar mozno ich niekto predava a uvidis ako vyzeraju 😉

imanuel
15. máj 2014

Ahoj, my používame plienky Toujrous a sme maximálne spokojní. 🙂 Pri druhej dcérke sme mali problém s pokožkou zadočka pri všetkých iných značkách, vyskúšali sme snáď všetko, vrátane rôznych krémikov. 😒 Únavné to bolo... Raz mi jedna miminka požičala túto plienku, kúpili ich a bolo po problémoch. Bez natierania, ošetrovania. Myslím, že neobsahujú toľko dráždivých chemických prísad. A tak ich kupujeme už 4 rok. 🙂 O výhode nízkej ceny nie je potrebné ani písať. 😉 😉 😉

cubatour
15. máj 2014

@imanuel
@monuska342 Dakujem vam, no skusim teda tu sobotu. 😉 snad nekupim prave tie "zle", nove ...

cubatour
15. máj 2014

pozerala som teraz, tak na tych, ktore myslim ja, je mamicka s dietatkom, su to tie toujours mini 3-6 kg. 42 ks. Su to tie dobre plienocky? Ci tie igelitove, zle? 😔 😕 Vacsie balenie z tychto mini som nenasla.....

monuska342
15. máj 2014

@cubatour https://www.modrykonik.sk/market/plienky/qx63/t...
taketo su to len kazda velkost ma inu farbu