Plienky s dobrým zložením

18. mar 2023

Ahojte. Čakám svoje druhé dieťa a pri tomto sa chcem poučiť zo všetkých chýb 😁 Jednou z nich je aj výber plienok. Neviem sa rozhodnúť, lebo na internete je málo recenzií alebo slabá ponuka.
Teraz sú veľmi odporúčané babybaby soft, najmä u tých influenceriek, ale keď som pozrela hodnotenie na DMke, tak že nič moc, že nedržia dieťa v suchu. Ale tie sa mi pozdávali najviac tým zložením a prevedením. Nechcem plienky ktoré budú obsahovať chlór, bielidlá a inú chémiu lebo som si všimla že sa to odráža na spánku dieťaťa.
A potom som našla babylove nature, ale u nich som videla tiež pár recenzií cez DM, že kvalita sa dosť zhoršila, že už nie sú také dobré.
Pre ktoré sa rozhodnúť? Máte s týmito skúsenosti? Alebo mi doporučte niečo iné, len nie látkové 😂 vďaka!

romanapb
18. mar 2023

Ja mám s babysoft dobrú skúsenosť, používala som do čísla 4 , potom sme prešli na iné

syslik81
18. mar 2023

kazdemu vyhovuje ine a kazde dieta sa inak mrvi/vrti ... tie plienky nestoja majland takze si kup z kazdeho a skusaj kt ti budu vyhovaovat ...

autor
18. mar 2023

@syslik81 no práve to som nechcela robiť. Dcéra dosť reagovala na zmenu plienok a teraz chcem kúpiť niečo, čo budem používať už stále.

syslik81
18. mar 2023

ok kuopis co poradia a tvoje dieta aj tak bude zle reagovat .. to je to iste ... preto pisem ze kazde je ine a sama musis poskusat ... co jednemu v zlozeni nevadi druhemu moze ...

majamat
18. mar 2023

vela som pocuvala ked bola dcera mala, ze Pampers su najlepsie. moja bola z Pampers a Huggies do krvi zaparena uz v porodnici. naopak jej vyhovovali Lidlovske plienky.

samozrejme uz su teraz ine, ako boli kedysi, len vysvetlujem,a ko to s plienkami chodi. je to vlmei individulane.

autor
18. mar 2023

No práve preto chcem bez chémie. Pampers a lidl už nie. A z tých s dobrým zložením sa už budem držať toho čo je spoľahlivé. Preto sa pýtam, ktoré sú z tých spomenutých také spoľahlivejšie. Ja už nebudem experimentovať 😁

autor
18. mar 2023

@syslik81 no ja sa pýtam skôr na spoľahlivosť tých plienok čo som spomenula, či vydržia, či ich neprecikajú hneď, či je pravda čo odporúčajú tie influencerky že aké sú úžasné, alebo či je pravda to čo sa píše na DMke, že moc nevydržia a pretekajú. Toto ma zaujíma, zloženie neriešme, viem že keď je to bez chlóru, bez bielidiel a inej chémie ako majú bežne používané značky, že to bude v poriadku a reakciu mať nebude.

syslik81
18. mar 2023

ako som spomenula v prvom prispevku -ani na toto sa neda odpovedat .. moja nikdy neprecurala a ani neprekakalaa ziadnu plienku .. a to ked sme boli na sk sme skusili aj dm a aj lidl ... kamaratka co mala syna precural snad vsetko ... ale snad ti niekto da universalnejsiu radu lebo to co sa snazim ja vysvetlit ty nepochopis

autor
18. mar 2023

@syslik81 prečo ma hneď odsudzuješ? Nemala som pocit, že by si odpovedala na moju otázku, preto som to napísala lepšie nech sa chápeme.
No dmkové a lidlacké plienky poznám, ale nie je to nič z tých, ktoré som chcela kúpiť, proste ma zaujímali skúsenosti na tie natur plienky.
Neuvažovala som nad tým ani tak, že každé dieťa inak ciká 😂😂 skôr mi to prišlo tak, že ako často prebalíš, tak máš. No pri tých klasických plienkach ani mne nikdy nepresiakla žiadna. 🤷‍♀️ ale tie babybaby soft v hodnoteniach píšu že presakujú. A zase inde hovoria ako sú s nimi veľmi spokojné. Najlepšie recenzie majú klasické pampersky a klasické babylove z dm. Pri nich sa nikto nesťažuje. Ale tie už nechcem.

riyadh
18. mar 2023

Ked chces byt taka zaujimava a bio a nic panicke nevyhovuje kup si latkove😂😂😊vyvaraj a prepieraj ako kedysi nase babicky a isto nebude mat dietatko ziadnu reakciu...

bluemoon24
18. mar 2023

My babybaby soft pouzivame skoro od narozeni a za me jsou to nejlepsi plenky, ktere jsem vyzkousela. Kvalitou se vyrovnaji kolorkam (taky kvalitni, ale tvarove malemu vubec nesedli) a pampers harmonie a hlavne, kdyz jsou procikane tak nesmrdi, to jsem treba u pampers premium care nemohla vystat. Maji i radu Cote - ta je podle me horsi nez ty klasicke babybaby soft. A teda - nevim, co jsou to zapareniny, nikdy je nemel a to plenku davam vecer pred spanim a prebaluju az rano. Influencerka nejsem, plenky si normalne kupuju 😅

anavixy
18. mar 2023

ja som mala aj baby soft, podla mna su ok, ked neprebalujes dvakrat denne a dieta necika nejako extra nezvycajne, tak su normalne save a prijemne. V noci zalezi hlavne od toho kolko dieta pije, moje pije extremne vela a musi mat o cislo vacsiu plienku 🙄 ale dostali sme k nakupu bambusove plienky Monperi bamboo, uprimne, nepozerala som zlozenie, ale na ohmat boli uzasne, prijemne a vydrzali aj nocny napor v normalnej velkosti 👌

zuzulka558
18. mar 2023

Myslím ze kazde dieťa je ine nedá sa poradiť,,mne sa obe dcéry vyhadzali z lidl, tesco atď, mali sme odskúšaných dosť, nám napríklad iba pampers sadli na pokožku, obe sú ekzematicky

leni0204
18. mar 2023

My sme používali Babybaby Soft skoro od narodenia až do nejakého roka, potom sme prešli na Pampers Pants, lebo mladý muž utekal...ale teda neprecikal ich ani raz, keď bol menší tak sem tam mal 💩 až na chrbte, keď sa mu plienka odohla, pri Pampers sa to nestalo ani raz. Ale dole pri nohách držali, celú noc mu vydržala jedna plienka, nič nebolo precikane

kiki68
18. mar 2023

Za mna su super Eco by Naty, kupis v Muller alebo v Billa plus, pripadne objednas na sk z inej krajiny. Zial tie na Slovensku nemate bezne dostupne

autor
18. mar 2023

@bluemoon24
@leni0204
@kiki68
Moc ďakujem baby za skúsenosti 🙏

lili2015
18. mar 2023

Mne sa osvedčili plienky Dada, nie sú 100% eko, ale boli dobre. Vyskúšala som aj kolorky a DM Nature. Kolorky boli drahšie, ale inak ok a DM Nature stále pretekali. Pre mňa boli Dada kompromis.

cincirela
18. mar 2023

Podľa mňa o tom aj tak rozhodne dieťa ☺️ Môžeš vyberať aké chces bez chémie, bez toho hentoho ale keď babu nesadnúť tak budeš skúšať zaradom kým ono nebude spokojné. Ja som mala aj Babysoft podľa mňa otrasné plienky, ospevované kolorky ďalšia katastrofa. Tie nočné precikal ešte do polnoci 😤 Ja som skúsila asi všetky od lacných po dráhe a skončili sme pri Pampers a zlatých DADA. Nám tieto najviac vyhovujú.

mikadooo
18. mar 2023

My sme po dvoch dňoch vymenili plienky so spolubývajúcou v pôrodnici, lebo tie, čo sme si doniesli, našim deťom jednoducho nerobili dobre. Po výmene bolo zrazu všetko ok 😄. A môžu si influencerky vyprávať čo chcú, detskej prdelke je to u prdelky 😉. Kúp jedny a keď nesadnú, tak skús iné. A keď nesadnú žiadne bezchlórové a bez-neviemaké, tak skús aj tie ne-bez. Každá riťka je iná, univerzálny návod ti nikto nedá.

autor
18. mar 2023

@lili2015 teda, na tie dada som aj zabudla. Nevedela som že majú také fajn zloženie. Mama mi ich raz doniesla z Poľska, vraj výborne plienky. Už ani neviem aké boli, ale nemám na ne zlú spomienku, tak asi do nich znovu pôjdem. Ďakujem za tip

taktotedanie
18. mar 2023

Influencerky ich dostanu zadara a spraviaspoluoraca cize vychvalia do nebies

autor
18. mar 2023

@taktotedanie jasné veď sa na to nespolieham. Ale zase ani by to nepoužívali keby boli na nič. 🤔

taktotedanie
18. mar 2023

Pozrite na video to mozu dat a v skrini niekde majupampers premium care