milé matky, poradite mi dake plienky, v ktorych by bolo dieta v suchu celu noc? 5mesacny syn sa zacal otacat a v noci spi na bruchu.. rano je precikany. ked chcem aby bol suchy, prebalim ho ked ho v noci krmim. lenze prebalovanie ho zobudi a je pospanku... je to dost odveci. mate daky "zlepsovak" ci poznate plienky co za noc neprecika? dakujem
My pri oboch pouzivame Pampers Active Baby (zelene balenie) a su ok na celu noc. Moji obaja putuju po postielke.
ja používam tiež Pampers Active Baby (zelené balenie), malý ma už rok, tak tiež putuje po postieľke, nie je síce precikaný, ale musím prebaľovať aj 2 - 3 krát za noc, pretože nejako veľa v noci ciká a jedna plienka na noc proste nestačí.
Nam zelené pampersky pretekajú v noci ☹ skusim z DMky Babylove tie som jeeen cas používala a boli ok.
Náš krpec tiež veľa ciká v noci, bojím sa ho neprebaliť, lebo plienky býva riadne "plná"...tiež používame zelené papmersky. Takže v noci sa prebaľujeme...Ale tiež by som privítala radu ohľadom plienok, ktoré naozaj vydržia 😉
@zuzkamacken ja som vždy používala na noc o číslo väčšie pampersky ako cez deň 🙂
my používame plienky babylove z DM už rok a ešte mi ich malý neprecikal, v noci neprebalujem iba keď je nervozny ale plienku nemáva durchom plnu ani vtedy keď ju má celú noc, chviločku sme používali pampersky oranžové a tie precikal a bol v nich nervozny a uplakaný 😒
@zuzkamacken moje deti pampersky precikali. pri dcere sa mi osvedcili plienky hypernova, pri synovi Toujours z Lidla. Tiez odporucam dat na noc o cislo vacsiu plienku, hlavne ked babo aj v noci pije
V Pamperskach je maly stale precikany, naviac ked je plienka velmi plna, tak praskne a sype sa z nej ta gelova vypln... skusila som obycajne plienky z Tesca nebo z Kauflandu a tie su lepsie, nepraskaji a ani neni precikany...
@zuzkamacken my pouzivame na noc asi od 2 m pampers 5* tie biele a vydrzia, este sa do nich rano aj pokaka vacsinou 😝 v noci neprebalujem 😉
@zuzkamacken nakoľko moja Natálka veľa pije a po zlých skúsenostiach s pampers active baby používam iba plienky z DM drogérie vydržia celú noc a nemusím sa báť, že sa ráno zobudí mokrá. Pampers používame len cez deň.
No toto ma zaujalo 🙂 Moja sa tiež často preciká...Pampersky zelené - precikala, z Dm-ky sú dobré a Toujours z Lidla sú ešte lepšie, ale netrúfam si ich dať na noc...myslím, že by sa budila, lebo to cíti, keď je pocikaná....Potom som skúsila žlté Pampersky na noc, no katastrofa...som mala pocit, že tie z Lidla vydržia viac...Neviem, zase som sa vrátila k zeleným...ešte zatiaľ neprecikala a ráno, keď ju prebalujem, je pocikaná, ale zvnútra na dotyk suchá...pri nich sa mi tak nebudí aspoň...Ale cez deň u nás vyhrali Toujours z Lidla...na ne nedám dopustiť =D
@zuzkamacken no ja používam zelené Pampers a stalo sa len raz, že precikal.... aj to manžel dal večer nakrivo plienku.... malému vydrží od cca 19.30 až do rána do 8.00 a niekedy aj do 9.00 záleží od toho kedy sa prebudí...
My sme používali Pampers Active Baby a bola som veľmi spokojná.Ozaj sa mi ani raz nestalo,že by plienku precikala a to pije ozaj veľa,aj v noci.
my stale pouzivame active baby, aj pri dcere som pouzivala a precikani boli iba ked uz plienky boli male. u maleho davam pozor aby pipik v plienke smeroval dolu, nie nabok alebo hore k bruchu, vtedy sa zvyknu precikat. a ze by plienka praskla a sypal sa z nej gel, to som este nepocula 😅 😕 😀
ja davam synovi na noc pampers ale tie gatkove - pampers pants a tie neprecika
my dávame na noc slep & play
@jasminet Mne sa to tiez stalo pri malom a este ten prasknuty gel mu strasne vysusil kozu az mal pluzgieriky
Ja pouzivsm Dada plienky a neprecika
Na zadocek bepanthen care a zabalit do babylove plienky-nikdy nemal maly kozne problemy.zapareniny ani prepisanu plienku😊
ja mám overenú kombináciu bepanthen care + zelené pampers. nemá červený zadoček a tiež prežijeme noc v suchu
ja som dlho hladala kym sa mi take podarilo najst
noo ja som prebalovala ked boli pocikany...nenechala by som ich v tom do rana
no aj používam pampersky a som veľmi spokojná, sajú všetok moč a syn je kvázi v suchu celú noc.. Ale tak on má 2 mesiace, ešte sa nepretáča..