Plienky pre novorodenca do pôrodnice

matatep
27. júl 2021

Babenky, aké plienky ste užívali ako prvé pre novorodeniatko do pôrodnice? ďakujem za rady 🙂

vierka0508
27. júl 2021

Do porodnice som kupila v DM babylove plienky, neskor doma som pouzivala len plienky z lidla. Aj pri druhom budem kupovat len tie z lidla.

linda117
27. júl 2021

Ahoj 🙂 lupilu plienky z lidla. Neskor som vyskusala aj babylove, babylove nature a pampers ale najviac spokojna som bola s lupilu.

srferreira
27. júl 2021

Od narodenia pouzivam Lupilu z lidla. Raz som kupila pampers-nejake premium lebo som nestihala do lidla ist. A nebola som spokojna, malemu robili cervene flaky na ritke. Pri Lupilu len niekedy, preventivne mu ritku natriem.

ivangeline
27. júl 2021

@vierka0508..tak isto. ;) A ked uz nie z Lidl,tak len z DM babylove...lebo tie ani jednemu z mojich deti nerobili zle. 🙂

tara42
27. júl 2021

My pouzivame od narodenia pampers premium care a nemali sme ani raz s nimi problem.

dzejsik
27. júl 2021

@matatep Pampers Premium, teraz pri staršom už aj Babylove Premium a páčia sa mi aj slovenské BabyBaby Soft

potvorka88
27. júl 2021

Pampers premium care a dada. Lupilu aj tesco plienky mi precikal

hennyinnsbruck
27. júl 2021

Pampers mali aj v porodnici aj aj my doma.pampers ma cely cas…

julie19
27. júl 2021

DM babylove, používame ich doteraz, už nosí 4-ky a sme spokojní 🙂 ...ale priamo v pôrodnici mi dali aj nejaké vzorky na skúšku Lupilu z Lidl aj Pampers premium care... všetky boli ok, ale teda tie babylove sme si zvykli a kupujeme tie

evkamotka
27. júl 2021

Lupilu. Velkost ti nepoviem. Prvemu synovi boli 1 obrovske, druhemu 2 male. Zavisi od velkosti babatka. Pampers sa mi nepavia lebo su parfumovane. Co sa moze pacit dospelym ze pekne vonaju, ale nemusi sa to pacit detskej pokožke. Sice sa mi z nich deti nevyhadzali, povazujem ich aj za zbytovne predrazeny artikel vzhladok k tomu, na co sluzi

kisskiss
27. júl 2021

Ja som do pôrodnice nemusela brať, dávali nám tam hypoalergénne japonské Moony, boli úplne super, ale sú trochu drahšie.. doma používam dm babylove newborn, z pampers premium ide nejaký divný chemický zápach a hneď prvá, ktorú som použila, celá vytiekla..
Ostanem asi pri dm, možno objednám aj tie moony a rozmýšľam po odporúčaniach tu skúsiť aj tie z lidl..

nevenka
27. júl 2021

@matatep Pampers Pure, ale neskor som objavila Dada Premium a uz by som brala tie. Su uplne super, aj strihom, savost nam vyhovuje a cistucne bez chemickeho zapachu.

nevenka
27. júl 2021

@kisskiss a ano, Pampers Premium maju divny chemicky zapach. Babylove uz zmenili strih, su sirsie a kratsie a my mame dlhe dieta, tak nam prestali vyhovat.

mischell333
21. dec 2021

Lupilu a pampers prémium care