Ahojte, máte prosím rady ? Vyskúšali sme BabyLove, Lupilu, Bella Happy Baby, Linteo, z Tesca Fred&flo, Pampers Premium. Vždy jej to nechá buď na stehienkach tie gumicky otlačené, prekaká ju alebo pri dojčení sa jej tá plienka pohne sa a je cela docikana a to isté aj pri prezliekani. Je dlhá, chudá na brušku ale ma stehienka. Najlepšie nejaké vyššie aby mali na chrbátiku dobrú gumičku ale na stehienkach nech netlačia. Budem vďačná za rady lebo kupujem len malé balenie a len darujem ďalej a už neviem aké skúsiť
No ak ju otláčajú tak jej podľa mňa kupuješ malú veľkosť. Však plienka sa sťahuje cez bruško. Takže na stehienkach by jej mala byť väčšia ok a na brušku viac stiahneš.
Ja keď vidím na synovi, že už má na stehienku červené od gumičky automaticky prechádzam na vyššu velkosť.
Bebelo plienky ste neskusali?z Dr.Max?mna prijemne prekvapili.alebo potom pantsy
@dadka1997 toto akosi nema logiku 😃 ona to myslela tak,ze nekupuje tie giga packy,ale skusa rozne znacky a kupi mensi balik na skusku
Môj je tiež dlhý a všetko mi precikaval. Ale najlepšie mu sedia Huggies a Bebelo z Dr.Maxa.
a dobre ich davas tie plienky? ja mam dieta chude a dlhe, a to ze by sa plienka pohla a precurala sa nepoznam, ani ze by sa precikala... pas zatiahnut, zalepit, okolo noh tie volaniky von atd.. okolo stehien to ma byt dostatocne obtiahnute =cize tam pozeraj ci mas dost, ale nie volne tie plienky, pas stiahnes.
@simona92101 co nema logiku ? Ked otáčajú plienky, tak su očividne malé, ja som tiez pre syna kupovala vždy väčšie
@dadka1997 pises "vacsie balenie".to znamena viac kusov😉 nie vacsie cislo plienok
@simona92101 kazdy si to pochopí už po svojom 🤷♀️ako som to myslela
Kupujem jej 3ky na 5-9kg a má 5kg. Väčšie mi veru nenapadlo kúpiť keďže nie všetky jej to robia ale vždy majú nejakú chybu a nie sme s tým spokojní. Skúsim teda o väčšiu veľkosť plienok. A vyskúšam aj značky čo ste odporúčali. Ďakujem pekne
Plienky Bambo neolutujes viem o čom hovorím....😉👍
Vyskúšali sme zatiaľ tie Bebelo (3ky aj 4ky) ale tiež precikala vrchom a to ich ma do polovice chrbta 🙈 zaťahujem to poriadne ale tak aby nemala taký ten “lievik” s bruškom. Chýba tam možno tá gumička vzadu. Ideme skúšať ďalej.
Skusila si aj huggies?
Áno dnes prišli huggies extra care, vyzerali úplne super aj hebučke, objednala som teda aj o velkosť väčšie ale sú jej krátke, dala som ich vyššie a trčali jej z boky a trocha stehienka 😣 kúpila som pampers harmony tie ako tak tak sedia ale tiež jej robia trocha otlačky a to som kúpila tiež o číslo väčšie a zapínam to cez seba lebo sú jej široké…už sme zúfalí..
@jeliz59 ešte jedine tieto vyskúšať…už ma šľak trafí
Neolutujes
Počuj a nedaju sa zohnať v tejto veľkosti plienkove nohavičky? Tie by jej mohli sedieť ony bývajú také vyššie.. škoda tých huggies su to super plienky
Inak nášmi drobcovi robili odtlačky všetky niekde kým som neprišla.na to, že má proste citlivú ešte tú pokožku aj všetko a urobia sa mu rýchlo tie odtlačky ale zas on ich nemal tak hrozné
@angeli121212 asi budeme na tom rovnako. Vyskúšali sme všetky značky, veľkosti a stále 🙂 už som z toho na prášky ale tak čo sa dá robiť
Plienky nemusia sediet na kila. Moja ma 8kg a nosi plienky od 11kg. Na to nehlad
No nič ozaj.. ak to nemá tak hrozné tak jedine neriešiť.. náš keď bol také mini tak sa mu aj z ponožiek spravili riadne otlačky
@angeli121212 ako kedy, najviac keď je v autosedačke. Hej aj s ponožkami máme problém že všetko ma otlačené do červena, tak ich nenosi 😀
Poznáme autosedačka hlavne vajíčko bola pre malého niečo hrozné ale poteším ťa ono sa to poddá aj pokožka spevnie teraz už tie problémy sú oveľa menšie ak vôbec
a nedavas jej tie plienky zbytocne vysoko na chrbat a potom na brusku ich ma nizko a tadial sa precikava?
@mrkvicka060 Ona precikáva najviac cez chrbat. Davam to rovnako z jednej aj druhej strany inak by to nešlo ani zapnúť či ? Najviac ma ale hnevajú tie otlačky 🙂
ver mi uz sim zazila vselijako pozapinane plienky. ludom nerobi problem to napriklad zapnut aj smerom dozadu (plienka opacne). takze preistotu sa pytam 😃
@mrkvicka060 😂všelijaký sa nájdu
Tak kúpiť väčšie balenie.. budú aj väčšie plienky