Plienky Pampers - zapareniny

jessi06
4. aug 2024

Ahojte mali vaše bábätká tiež po nich zapareniny? Používame premium care predtym sme mali active baby.

pettom19
4. aug 2024

@jessi06 absolutne vobec. Pouzivame ich od narodenia a nikdy nebol problem.

cyberk
4. aug 2024

Nie

anjelicek26
4. aug 2024

Používame pri všetkých deťoch q áno jedno nema problémy.. najmladší ma 4 mesiace.. Žiadne krémy nič nepotrebuje,ma krásny zadok, nikdy nebol problém...ale utierky na zadok mame na vodové báze, väčšinou je problém skôr v tých...

lenkakoc444
4. aug 2024

@jessi06 zapareniny nie ale strasne mi smrdeli tie premium care. Pants su ok ale plienky sa mi nepacili.

surama
4. aug 2024

@jessi06 Po active baby nie, ale raz som kupila premium care a vysypal sa.

banalu
4. aug 2024

Ano, moja mala problem s pampers premiu care. Zaparena ritka kazdu chvilu, presli sme na babylove a bez problemov.

dzejsik
4. aug 2024

@jessi06 nikdy s nimi nebol problem, zapareniny sme mali iba z Lupilu a Babylove

milanemila
4. aug 2024

@jessi06 ja z pampersiek pouzivam iba harmonie, tie su super. Ostatne pampersky mi smrdia. Raz nam ale v dmke k objednavke pribalili pampers pants asi to bolo active baby a nevyhadzal sa maly.

3petka
4. aug 2024

@jessi06 môj syn mal až pluzgiere z nich

295anicka
4. aug 2024

@jessi06 veru, týždeň som nič iné neriesila iba zapereniny z plienok

jessi06
autor
4. aug 2024

@banalu aj mi už prejdeme na babylove

jessi06
autor
4. aug 2024

@anjelicek26 aj mi mame babylove water

jessi06
autor
4. aug 2024

@pettom19 tak každe dieťatko reaguje asi inak

pettom19
4. aug 2024

@jessi06 urcite ano, treba skusat. Ja som skusila viacero druhov a so ziadnymi nebol problem, nikdy sa nevyhadzal, ani nemal zapareniny. Ostala som vsak nakoniec pri Pampers, lebo su dobre vysoke - siahaju vyssie na chrbat a sedia mu najlepsie.

petronela1985
4. aug 2024

@jessi06 Pampers som mala pri dcérke, teraz pri druhom bábätku som ich znovu kúpila. Skúsim ale aj iné značky, veľmi tu baby v diskusiách chvália Dada a Babylove. Pri dcérke som mala ale pocit, že Babylove je hneď mokrá, nevydrží toľko koľko Pampers, ale za 9 rokov to už je možno inak.

jessi06
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petronela1985
4. aug 2024

@jessi06 aha, ďakujem za informáciu, tu na fórach ich veľa žien chválilo. A Babylove sa ti osvedčili?

majamat
4. aug 2024

moja dcera od narodenia zaparena z pampers active, uz v prodke bola z plienok pampers zaparena, no vtedy to neboli premium care, ale tusim boli v zltom baleni.
potom sme skusili Huggies a este horsie.
tak sme presli na Lidl, DM, ci Tesco plienky. s tymi problem nebol.
raz sme dostali Pampers premium care a v pohode.

jessi06
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jessi06
autor
26. sep 2024

@petronela1985 musím príspevok opraviť tie biele eko nič moc no tie zlaté veľmi dobre dada 💯👌a majú super cenu ešte máme aj modré tak som zvedavá či budu tiež dobre, ale každé dieťa je iné co pasuje nám nemusí vám 🙂

jessi06
autor
26. sep 2024

@petronela1985 niesu zle no veľkosť 3 veľmi pachli takže za mňa nie. Lepšie sú tie dada a ešte aj keď tak lupilu alebo aj baby soft 🙂a topka sú pampers premium care 👌

earlgrey
26. sep 2024

Áno, bola zaparená z Pampers, preďla som na Kolorky z DM a žiaden problém...

jessi06
autor
26. sep 2024

@lenkakoc444 smrdeli? Mne voňajú 🙈