Plienky Pampers

18. júl 2022

neviete mi poradiť ktorý typ pampers plienok má na sebe obrázok takého oranžového macka alebo niečo také ? :D je to velkosť 2 a dostala som pár kusov a chcela by som ich kúpiť len neviem či to je premium care alebo ktoré ....alebo ktoré pampers preferujete vy ?

a_andrejka4
18. júl 2022

daj foto ak mas, urcite sa niekto najde co ich pouziva 🙂 inak premium care som verna, hlavne na noc su spolahlive

bubobubo29
18. júl 2022

Premium care od active baby spoznas tak ze premium care su cele biele hore maju zlty pasik a na nom myslim ze macka, active baby su take do modra a maju po sebe farebne gulicky a velkost 2 sa strieda panda s tigrom na vrchu ako obrazok

lilly2303
18. júl 2022

Nie je to náhodou tento levík?

autor
18. júl 2022

@lilly2303 ano tak levik :D už som nevedela čo to bolo lebo práveže mi došli tieto a nemám odfotené, momentálne dávam lupilu :D

a_andrejka4
18. júl 2022

To budu active 🙂

autor
18. júl 2022

@a_andrejka4 ok dakujem ....lebo tie malej sedeli najlepšie...a je nejaký rozdiel medzi tými active a premium care? ..videla som že sú ešte aj harmony ale teda netuším v čom sú iné

lilly2303
18. júl 2022

To sú Pampers Active baby, tieto sú síce 3ky ale 2ky majú taký istý obrázok sa mi zdá.

bubobubo29
18. júl 2022

@lilly2303 dvojky maju tigrika nie levika 😂

a_andrejka4
18. júl 2022

Ja si uz nepamatam na tie mensie cisla ale premium care ma vzdy a aj na tych velkych cislach ten indikačny pasik ktory ukazuje ako velmi je precikana plienka, a viem že active sme skušali iba raz a tam mi vadila parfemacia že su take vyvonane oproti premium, no a tie harmonie su ekologicke nebielene, vhodne na velmi citlivu pokozku a preto su aj najdrahsie 🙂

domireb
18. júl 2022

Active baby. Odkedy lozí, tak tieto udržia 💩 v plienke. dnes som DMkové vytierala z podlahy. Premium care má už iba na spánok cez deň
Ako píšu, harmony sú ekologickejšie k zadočku, mne však strašne vadilo, ako z nich bolo cítiť, že je napišané

autor
18. júl 2022

@a_andrejka4 @domireb @bubobubo29 @lilly2303 a skúšali ste niektorá aj babylove? Lebo mam par kusov ale takto v ruke sa mi zdajú dosť tenké oproti pampers alebo aj lupilu.. Ze ci vydržia napr v noci také 4 hodinky aby nepretiekli

a_andrejka4
18. júl 2022

My sme vyskusali asi vsetky značky😄😄😄🤦🏼‍♀️ a babylove mi dost pripomina tie pampers active 🙂 napr lupilu som.bola stastna ked sme spotrebovali lebo blli hrozne