neviete mi poradiť ktorý typ pampers plienok má na sebe obrázok takého oranžového macka alebo niečo také ? :D je to velkosť 2 a dostala som pár kusov a chcela by som ich kúpiť len neviem či to je premium care alebo ktoré ....alebo ktoré pampers preferujete vy ?
Premium care od active baby spoznas tak ze premium care su cele biele hore maju zlty pasik a na nom myslim ze macka, active baby su take do modra a maju po sebe farebne gulicky a velkost 2 sa strieda panda s tigrom na vrchu ako obrazok
@lilly2303 ano tak levik :D už som nevedela čo to bolo lebo práveže mi došli tieto a nemám odfotené, momentálne dávam lupilu :D
To budu active 🙂
@a_andrejka4 ok dakujem ....lebo tie malej sedeli najlepšie...a je nejaký rozdiel medzi tými active a premium care? ..videla som že sú ešte aj harmony ale teda netuším v čom sú iné
To sú Pampers Active baby, tieto sú síce 3ky ale 2ky majú taký istý obrázok sa mi zdá.
@lilly2303 dvojky maju tigrika nie levika 😂
Ja si uz nepamatam na tie mensie cisla ale premium care ma vzdy a aj na tych velkych cislach ten indikačny pasik ktory ukazuje ako velmi je precikana plienka, a viem že active sme skušali iba raz a tam mi vadila parfemacia že su take vyvonane oproti premium, no a tie harmonie su ekologicke nebielene, vhodne na velmi citlivu pokozku a preto su aj najdrahsie 🙂
Active baby. Odkedy lozí, tak tieto udržia 💩 v plienke. dnes som DMkové vytierala z podlahy. Premium care má už iba na spánok cez deň
Ako píšu, harmony sú ekologickejšie k zadočku, mne však strašne vadilo, ako z nich bolo cítiť, že je napišané
@a_andrejka4 @domireb @bubobubo29 @lilly2303 a skúšali ste niektorá aj babylove? Lebo mam par kusov ale takto v ruke sa mi zdajú dosť tenké oproti pampers alebo aj lupilu.. Ze ci vydržia napr v noci také 4 hodinky aby nepretiekli
My sme vyskusali asi vsetky značky😄😄😄🤦🏼♀️ a babylove mi dost pripomina tie pampers active 🙂 napr lupilu som.bola stastna ked sme spotrebovali lebo blli hrozne
daj foto ak mas, urcite sa niekto najde co ich pouziva 🙂 inak premium care som verna, hlavne na noc su spolahlive