Ahojte. Moj syn je už od augusta odplienkovaný ale na denny a nocny spánok mu dácam pre istotu plienku. V 99% prípadoch je plienka vzdy suchá ale niekedy sa stane ze tak tvrdo spí ze sa nevypýta a cvrkne si (podľamna normalna vec). Chcem sa ale spýtať. Vyhadzujete tie plienky ajkeď sú suché alebo použijete viackrát? Najednej strane mi to je ľuto vyhodiť ale na druhej strane aj gaťky si dávame každý deň nové.
Ako to robíte vy? Ďakujem
Pri takejto nizkej nehodovosti - plienku prec a potah neprecikatelny na madrac... kasli na plienky uz... moja ich mala na spanie dlho, ale fakt 5/7 bolo mokrych, proste to nemalo zmysel.
Nedávala by som plienky. Neviem čo je to v 99% je suchá, to by znamenalo pocikanie len raz za tri mesiace 😁 ale teda aj ak sa pocika len raz týždenne tak by som nedala už plienku. Len nepremokavu podložku alebo plachtu a hotovo
@idemo zo začiatku keď sa oducil ale na spanky ešte potreboval som mu dávala pantsky a niekedy veru aj 2x keďže boli ako ty píšeš úplne suché. Akonáhle tam bola len kvapka, bolo to vidno, vyhadzovala som. No ale keď po mesiaci neprišlo k žiadnej veľkej nehode, dala som nepremokavu plachtu a bez plienky.
@anjelicek26 poťah máme ale spí s nami v posteli a stalo sa ze sa precikal a v noci keď sme to zistili bol mokry aj paplón a všetko sa muselo v noci meniť prezliekať prať maleho obliekať bol z toho len rev a nervy🤷🏻♀️
Nedavam ani ja. Inak v zaciatkoch, ak bola plienka sucha, tak som ju na denny spanok pouzila znova, na noc som davala cistu.
Teraz mame na posteli nepremokavu plachtu, a ked je v noci nehoda, lwn to stiahnem vsetko a spime do rana bez toho😂
Pre doplnenie- moja mávala suchu tak každú druhú noc tak som riskovať nechcela ale ked už má väčšinou suchu ako píšeš tak daj nepremokavu plachtu ako píšu baby a nemusíš riešiť plienky 🙂
Syn je odplienkovany od februára, bude mať teraz tri roky. Skoro od začiatku ako bol odplienkovany tak mal noc bez nehody, plienku aj tak pre istotu dávame keďže spi s nami a ako začal chodiť zo škôlky ci veľmi unavený alebo keď ochorel tak sa aj 2x stalo už ze sa pokakal dva týždne do zadu v noci a minule sa zobudil pocikany 🤷♀️ a to bol fakt cele leto bez nehody nočnej aj keď vypil za noc celu fľašku vody.
@idemo ja som dávala keď bola fakt cista a suchá. Dávala som jej plienku hneď po okupani a hneď isla spat, ráno dole a dostala gatky.