Mamičky aké plienky dávate na Noc? My dávame pampers premium care ale keďže spíme celu noc ráno vstaneme vždy precikany
@dovidopp môjmu malému najviac na noc sadli dm baby love ale zase si to nepredstavuj, že som ľahla a spala som celú noc, minimálne raz som ho musela prebaliť. Či sa zobudil alebo nie. Alebo som si mohla vyberať medzi tým, že to risknem a možno ho v noci raz zobudím alebo ma bude ráno čakať precikany matrac a komplet všetko. Nehovoriac o tom, že chúďa dieťa spí mokré.... Proste tie plienky nie sú stavané na toľko hodín a toľko moču, smola 🤷
Kolorky Night
@nikpa ja tiež dávam babylove zatiaľ neprecikala a dnes v noci boli precurane z predu😂😂 tak tak treba aspoň raz v noci určite prebalit
pampers premium care od narodenia, v noci neprebalujem, nikdy nebola precurana 🤷♀️😍
Dávam nohavičkové na noc. Majú lepšie gumičky, nepretečú cez bruško. Používame Babylove Nature pants, ale skúšala som aj iné (Pampers night pants napr.) a na 98% vydržia celú noc, tých cca 11hodín aj s jedným nočným kŕmením zvládnu. Obyčajné vždy pretiekli.
@dovidopp davam pampers active baby, všetky ostatne precikal v noci
Mozno treba vacsie plienky na noc.
@dovidopp skús kúpiť väčšie. Ja dávam môjmu na noc Huggies.
Ja kupujem pampers night. Absolutne fenomenalne plienky na noc
Ahoj, bábätku dávam hocijaké Pampersky, ešte nikdy sa v noci neprecikalo a to dávam jednu neskoro večer a vydrží až do rána v pohode...A pre Teba, noo večer piť menej vody, na noc inkontinenčné nohavičky, pod seba nepremokavú plachtu a návštevu lekára. Prepáč, neber to v zlom, no musela som 😁
@martinkaxp odtiaľ potial
@martinkaxp Tak ale zas prežívať až tak spoločne cikanie a kakanie? 😄 No neviem, ale keď má bábätko vetry, tiež nepoviem mužovi, na otázku, že ako sa máme, že ,,my si tu tak prdkáme,, 😆
@lesana25 tak ja ze si idem prečítať nejaké fajn rady na plienky a ty toto 😁😁😂😂😂 niieee strašne sa smejem bože ďakujem spravila si mi deň ♥️
No, ked ucis dieta na serblik, tak to teda si uzivate urcite spolocne 😀 dokonca mama si to podla mna uziva viac 😀je to len uhol pohladu 😉
@danyelia som ta zabudla oznacit
Kuniboo ale teraz sme prešli na lupilua sú 100x lepšie
Môj malý stával na dojčenie,tak som ho stále prebalila a potom dala papať....Keď sa precikava,tak raz za noc by som ho prebalila, alebo skúsila o číslo väčšiu plienku na noc...
Aj ty sa v noci poštíš? To by si mala ale riešiť s lekárom, nie plienkami.