Plienky na noc

klaudiecka32
11. nov 2016

Mamicky ake plienky davate detickam na noc? Moj maly ma 2 roky vecer este pije mlieko ale v noci sa uplne precikava..davam mu lidlove plienky 5 ale nestacia. Poradte ake vyskusat?

sardinka336
11. nov 2016

@klaudiecka32 Ja davam tesco tie zelene a su ok, neprecikavaju sa, dobre su aj Pampersy ale načo take drahe ked su dobre aj tie čo davame. Inak treba proste skusit ine, čo mamička to iny nazor.

andrejta
11. nov 2016

@klaudiecka32 a nedávaš ho okolo pol noci ešte vycikať? nepomohlo by?

klaudiecka32
autor
11. nov 2016

@andrejta drobec este ma plienky aj cez den a v noci ho nechcem prebalovat to by sa mi prebudil ma strasne slaby spanok a kym by zase zaspal to by trvalo ale ak nenajdeme vhodne plienky asi mu zrusim mlieko pred spanim to je uz moc aky je precikany bojim sa ze z toho bude prechladnuty

slnecnica333
11. nov 2016

Celkom dobre su plienky dada z polska.predavaju ich v biedronke

andrejta
11. nov 2016

@klaudiecka32 aha, ja že už cez deň nemá. tak potom neporadím, ja som bola s lidláckymi spokojná, ale používala som tie hrubšie. Môj precikával pampersky. Skús ešte z DM-ky, tam majú aj väčšia čísla, ale zas aby mu to oboplo stehienko riadne

zuzanaete
11. nov 2016

Tesco zelene. Plienka uplne plna, tazka, ale nic nepretecie. Drobec v pohode spaval.

klaudiecka32
autor
11. nov 2016

@andrejta Ved aj ja som spokojna len na noc nam nestacia lebo on vacsinou spi na bruchu a potom ma zadok suchy a vpredu to precura

klaudiecka32
autor
11. nov 2016

@zuzanaete ake cislo 5?

zuzanaete
11. nov 2016

@klaudiecka32 Myslim, ze ked mal 2 roky, tak na noc uz mal 5. Dost dlho mal cez den 4,5 a na noc 5, ale vekovo si to presne nepamatam.

lubi2002
11. nov 2016

U nás boli najlepšie na noc zelené pampers ... neprecikala ich

loolipop
11. nov 2016

Mame najlepsie skusenosti s pampers pants.. a ked je maly silnejsi, tak nie 5ky ale 6 na noc

loolipop
11. nov 2016

A doplnim ze zelene stacia, netreba premium 😉

mirkaaa80
11. nov 2016

@klaudiecka32 ahoj, môj malý je decembrový takze asi si s tvojom rovnako starí....my používame zelené pampersky, bud plienky alebo nohavičky. Tiež malý spava na brušku.....niekedy sa mi stalo že bol precikany, preto obmedzujem vecerne pitie. Cez deň sme už bez plienky, a tým že na noc vela nepije, tak sa mi už týždeň budi so suchou plienkou. Myslim, že budeš musieť obmedziť to mlieko, on už ho viac vypije a ta plienka toho toľko nemusi vydržať. Ale určite skus pampersky😉

zoji79
11. nov 2016

Aj my mame taky precuraci problem. Ja malej davam pampers pants a zial v poho to precika. Tiez spi rada na brusku a hore jej to vytecie. Mala ma 2 roky ale ma len 10kg, ale cika keby mala 25kg 😀 😀 😀 Aj tuto noc som ju prebalovala 3 x a 2x prezliekala. UZ som vyskusala mrte plienok ale tie tescacke a lidlacke ee. Na ne som nemala odvahu 😅

miriam11
11. nov 2016

@zoji79 moje deti pampers precikavali, mali sme baby love z DM, obcas aj tie. Zelene Tesco boli vyborne, teraz pouzivame Lidl biely obal a fialove nápisy su uplne ze naj. Ziadne precikanie, zapareniny ani nic podobne, som prekvapena sama. Pampers mi pridu hnusoby. Ale podla mna kazdemu dietatu sadne nieco ine.

nika2212
11. nov 2016

@klaudiecka32 tiez u nad tesco zelene plienky su top v noci jej dam a do rana nepretecie a plienka ma aj vyse kilo....

klaudiecka32
autor
11. nov 2016

vdaka zienky za rady ideme skusat babylove a pampers pants

klaudiecka32
autor
11. nov 2016

@mirkaaa80 a nedavas mu uz mlieko na noc? ja skusim to mlieko davat skor snad to pomoze

mirkaaa80
11. nov 2016

@klaudiecka32 on pije mlieko ale nie pravidelne, len keď si vypýta, a to mu dam tak 1 dcl. Veď je vždy najedeny, tak to mh stačí. A keď pred spaním nepije, tak je ráno suchý

klaudiecka32
autor
11. nov 2016

@mirkaaa80 ale ten moj drobcek ma mliecko rad a sam si ho pyta 😄

miriam2908
11. nov 2016

My sme verní plienkam Magics ale myslím že ich predávajú len na mall.sk super cena aj vydržia cez noc. Mali sme aj dm-kacke tie boli tiež fajn🙂

mirkaaa80
11. nov 2016

@klaudiecka32 tak skús posunúť to mliecko skor, aby sa stihol aspoň raz vycikat ešte pred spaním.😉.

klaudiecka32
autor
11. nov 2016

@mirkaaa80 uz som mu to dnes posunula skit a veru raz sa este stihol vycikat kym sme precitali rozpravku 😄

tamdia
11. nov 2016

My budeme mat dva roky v decembri, mame este plienky nonstop a tiez sa min. raz v noci prebalujeme a prezliekame. Uz som kvoli tomu davnejsie. vynechala vecerne mlieko ale kedze nas drobec vseobecne vela pije tak aj vela cika....vecer si pyta vodu a vacsinou aj v noci....
Mame plienky DM babylove, ale si myslim ze ziadne plienky nepomozu ak dieta pije vecer, spi na bruchu a este chlapci ak maju aj pipiska smerom hore,tak to zostava samozrejme vsetko v plienke vpredu a to si nepomozeme. Mne sa moj vacsinou precika aj cez den ked spi.

mom311
11. nov 2016

Moj maly mal 2 teraz v oktobri,ale stale ma plienky aj cez den aj na noc. Na noc pouzivam pampers pants,ale pouzila som aj babylove z DM (tie pouzivame cez den) a este sa nikdy neprecikal a to pije tesne pred spanim vodu a teda dost ako by dohanal den a plus vymysla a natahuje cas,lebo nechce ist spat. Mame pampers pants 4. Skusila som 5,lebo je vysoky a sa mi zdalo,ze ho otlacili 4,ale hned ako vstal sa pokakal a mal to vsadeeee!!! 😱Takze moja skusenost je,ze vacsia velkost moze byt problem,lebo ked to nedokieha natesno,tak aj kako aj ciko sa von dostane. Pritom podla kil by sme mali mat 5,ale on je taka vysoka spagetka,tak som sa vratila ku 4.

misscelaneous
11. nov 2016

mne mala 4 precika, 5 su este velke, tak kupujem 4+, tie neprecika a velkostne sedia. Su kusticek hrubsie, vraj to plus tam je preto, ze lepsie saju. A hovorim o zelenych pampers. Na noc mi spava v pancuskach, a kedze sa mi precikavala hlavne cez brusko okolo bokov, tak gumicku pancusiek dava este tak, aby drzali plienku okolo bruska a odvtedy nemame problem. a to ma rano plienku hadam aj desatkilovu :D na den pouzivame 4 biele pampers. dlho dlho sme pouzivali moony, no L je najvacsia velkost a z tych nam bohuzial vyrastla, no tie nikdy neprecikala ani neprekakala.

mom311
11. nov 2016

@misscelaneous tie 4+ od pamper su aj pants ci len klasicke plienky?

misscelaneous
11. nov 2016

@mom311 to neviem, ja mam klasicke plienky, ale myslim ze nie su :|

klaudiecka32
autor
12. nov 2016

Vcera som mu dala na noc babylove a neprecikal ale mlieko som mu posunula skor tak uvidime ako to bude dalej

zoji79
21. nov 2016

Baby ďakujem za radu, Tesco vyhráva.👍🏻 Kúpili sme si tú zelenú, no prvú noc ju precikala totálne, tak som išla pre nové zelené papempers pants s tým mesiacikom na noc... no a to je totálne zle pre nás. Samo hneď som si kúpila to najväčšie balenie. Vrátila som sa k tým zeleným tescackym plenuskam predsalen. Sú super, pravdepodobne malej som ju zle dala prvú noc. Mala spi celkom dobre teraz vdaka tým tescackym plenuškam a ráno jej ten balón stačí vyhodiť 😆