Plienky na kúpanie

kapurka270
21. jún 2017

Ahojte,poprosim o skusenosti.Do Chorvatska chodievam kazdy rok☺,tento rok sa chystam aj s dcerkou,bude mat rok v juli.Pouzivali ste na plazi pri kupani plienky do mora,mam na mysli tie na kupanie.Ci staci na holo.Nieze kupim a nebude ich chciet mat.

sardinka336
21. jún 2017

@kapurka270 nie, na plazi ziadne plienky nepouzivam, jedine v bazene. A prečo by dieta ,,nechcelo,, mat plienku? O tom snad rozhoduješ ty nie? Napr. do bazena bez plienky alebo plaviek ist dieta nemoze takze tam nie je o čom či sa to dietatu pači alebo nie. Ja kupujem v DMke tie kupacie...nie je to draha zalezitost a vydrzi to celu sezonu, ja ,nepouzite,, len mokré od vody, sušim na slnku a davam znova....

yanni
21. jún 2017

@kapurka270 Zalezi od toho, ake mas dieta. Nasa ma teraz 23 mesiacov (je od 18. mesiacov odplienkvana, ale nie to som chcela) ale od 6. mesiacov absolutne nerobi potrebu do vody. Ani doma vo vani, dokonca ani ked stoji v sprche. Len a len na zachod, nocnik a ked mala plienky, tak len a len do plienky.
Ono ja neviem, my sme mali tie jednorazovky na plavanie (z DM), mala ich ako malicke babätko na babätkovske plavanie.
Pre rocne kup radsej "plienkove" plavky, tie budes mat na dlhsie, su krajsie, ako normalne nohavicky, nie take "neforemne" ako "plastove" plienky.
On a je pravda, ze vela rodicpv nechava deti behat nahe. Aaaale napr. v hotelovych bazenoch je to zakazane, v mori OK ale ja som nikdy ani v mori nenechavala deti hole.
A to my me pri mori aj 5 krat do roka.

zanazz
21. jún 2017

Ahoj, zobrala by som v každom prípade kúpacie plienky, sú ako nohavičky, takže si nebude chcieť dávať dole a hlavne nevies kedy sa malá popišká🙂

kapurka270
autor
21. jún 2017

@yanni a tie plienkove plavky su ake prpsim

kapurka270
autor
21. jún 2017

Ja som viac menej rozhodnuta ze jej ich kupim

yanni
21. jún 2017

@kapurka270 vyzeraju ako normalne plavkove nohavicky, len su nepriepustne.
Nasa mala Imse Vimse a Aqua Sphere. Ale dostat aj lacnejsie v rovnakej kvalite. My sme v Nemecku, takze neviem, ci aj nejaky slovensky alebo cesky vyrobca existuje.