Ahojte baby, potrebujem poradiť vhodné plienky na citlivejšiu pokožku. Používali sme babylove od narodenia. Kým sme došli na veľkosť 5/5+ zdajú sa mi úplne iné. A aj pri častom prebaľovaní ich začala prečúravať. Tak sme prešli na pampers premium care , len tie sa mi vôbec nepáčia. Neviem či to len nám ale plienka púšťala pri počúrani ako také malinké guličky gélu. Z toho sa malej začali robiť zapareniny na riťke. Ale mala ich fakt všade. A mohla som ju prebaľovať ak každú polhodinu. Momentálne máme huggies, ale tým že malá prespí celú noc od 20:00 do 8:30 ráno tak veľmi tie plienky nevydržia.
Ďakujem za radu 🙂
@veronika3110 čítala som aj ja na Dada plienky väčšinou len dobré recenzie. Ak sa môžem opýtať objednávate ich alebo je nejaká predajňa/drogéria kde sa dajú kúpiť?
@barancek2020 ja ich kupujem v PL, sú najlacnejšie...ale dajú sa objednať aj na nete... volá sa to dadaplienky alebo tak nejak... a balenie vyjde možno o 0,2 - 0,3€ drahšie ako v PL ..
teraz som napr. kúpila jednotky 2-5kg za 3€ 25kusové.. a ked bola akcia, tak som vzala aj trojky 96 kusov za nejakých 7€
čítala som veľmi dobré recenzie na Dada plienky.. ešte ich nemám vyskúšané, zatiaľ len nakúpené...ale rozhodla som sa kvoli skúsenostiam, že skoro nikto pri nich nespomenul zapareniny ani iné reakcie