Včera som kúpila jeden balík lupilu plienok veľ. 2. Z lidl. Máte skúsenosti ??! sú asi nové lebo také som v lídli ešte nevidela. Plienka vyzerá skoro ako pampers prémiu.
Lebo sú úplne iné štruktúrou ako prémium pampers
Tiež som ich vcera objavila. Len my uz mame c.3. A to davam len na noc, kedy latkove nestačia. Malej vyhovovali, kym neprisla na to, ze chce látkové.
Treba asi len skúsiť, ci sa budu babu dobre nosit a tolerovat, podla mna.
Ahoj, aj ja som ich kupila , 1 a 2. Zatial este nevyskusala. Som zvedava ake budu.
Nepočula som na ne dobre ohlasy.
Nam plienky z lidlu uplne vyhovovali. Dokonca ked bol uplne malinke babatko tak z pampersiek sa mu robili zapareniny a z Lidlovskych nie. Teraz uz je jedno ake plinky dam znasa ich dobre vsetky. Ale kazdemu babatku vyhovuje nieco ine treba vyskusat 😊
Dnes som ich kúpila 1x.. 6tky, lebo mali len po c.3 a potom c.6. Dam vediet co a ako..🙂👍🏻
Dnes sme ich vyskusali a otras , strasne smrdia za acetonom alebo lepidlom, som myslela ze len preto lebo boli uzatvorene v baleniu ale aj malemu smrdela ritka, hned som vymenila
@caroline88 ahoj,kolko je prosim kusov v baleni?a za aku su cenu?dakujem
kupila som ich lebo nemali babylove v dm a hroza. maly ich totalne precural v priebehu par minut .....
My sme totalne spokojni...
Syn ich pouziva od 2jky, mozem len pochvalit.
@ika2020 Jejda, neviem Vam to s istotou uz povedat.. Ale mam dojem, ze okolo 45 ks a cena cca 6-7 EUR.. Ale mam pozitívnu skúsenosť. Syn sa nevyhadzal, dlho vydržali, neprecikal sa.
Mne sa neosvedčili ani Pampers a ani z Lidl, jedine z DM.
prosim vas a sedia velkostne? dakujem
Malamu ich davam od narodenia na striedacku s pampers a som max spokojna. Nevidim rozdiel, iba ak v cene 😊, neprecika ich, vyborne sedia. Za mna urcite odporucam.
Používame a super. Žiadny smrad som z nich nikdy necítila. Dieťa ich super znáša. Pre nás sú plienky z DM hrooza. Su tvrde,hrube a deti sa v nich vždy velmi zaparili.
baby a z tych novych lidl plienok Lupilu sa vam deti nevyhadzali v plienkovej oblasti? odkedy mame tie v novom baleni tak otras :(
My používame už dlhšie, zatiaľ OK. Cez deň veľkosť 3, v noci 4. Vyhovujú. Dokonca lepšie ako originál pampers, ktoré v noci precikal a tie z lidla nie. Ale každé dieťa má inú citlivosť pokožky, treba vyskúšať. Niekedy aj viac typov, kým sa nájde ten vyhovujúci 🙂
@victtoria1 nie vôbec
Vcera som otvorila balenie Lupilu3, zdajú sa mi hebkejsie ako Toujoursky, nesmrdia mi a tiež vydrzala celu noc bez pretecenia, zadocek bez zacervenania.
Dobry den, ake plienky velkosti 2 by ste mi poradili? Pred par rokmi sme pouzivali tojours (vsetky velkosti a boli sme spokojni, ine sme nepouzivali), ale teraz namiesto nich su tie lupilu. Su oki? Alebo nejake ine vhodne pre babatko? Okrem pampers a plienok z Rakuska by ste nam ake poradili? Dakujem za info 😉
Tojours stale predavaju v lidli.
lupilu neviem si vynachvalit lupilu a aj bevola su super vlhčene z lidlu paradne aj cenovo
To su toujorsky len pre menovane