Baby prosím poraďte ... na začiatku som používala babylove plienky 1, 2 ... 3 a 4 sa mi už nepáčili, tak som prešla na pampers premium care - ale tie nové balenia čo sú s tou sieťkou to je hrozné ☹ ... rozmýšľam nad Bella Happy alebo ste viaceré písali Tesco fialové ... medzi týmito dvoma, ktoré by ste zvolili? Ďakujem
@eliskapa a nechces vyskusat znacku dada...mam v ponuke za 8 eur balenie,velkost 4 je od 7 do 18 kg,v baliku je 50 ks...pri 2 balikoch by ta postovne balik na adresu vysiel 3,70...ja ich pouzivam a som max.spokojna.ak mas zaujem ozvi sa mi
@cathy26
@kapurka270
@tyelde
Dakujem baby ... este pockam ci niekto napise a ked nie, tak vam napisem ako som sa rozhodla 🙂
Bella. Z pampersiek sa mi vyhadzal aj z tesco a lidl plienok. 🙂
bella happy su pre mna naj plienky, aj vratane zenskych hygienickych veci, teda u mna tato znacka velka spokojnost....vsetko objednavam bud priamo z ich stranky alebo v 101 drog. maju vyhodne ceny....pampers a lidlovske plienky alergie, tesco - ziadna farba nic moc.
@kapurka270 tie su fajne... ja by som mala zaujem, vy ich predavate v ramci eshopu?
Za mňa sú v pohode pampers zelené, Tesco sovickove, Bella Happy, lidlove.
Tiez sme z rovnakeho dovodu teraz presli na bellu. Mali vyborne vysledky v dteste. A najlepsie vysli aj co sa skodlivych latok tyka. Len su trochu vonave - nejaky extrakt z caju.
ja som od zaciatku pouzivala plienky z Lidlu a bola som maximalne spokojna... nic detom nebolo, myslim nejake vyrazky a tak 🙂 a dokonca sa mi ani nestalo, ze by precurali plienku 🙂
Bella happy plienky
Ja odporucam jednoznacne znacku Dada,mam ju odskusanu plienky,vlhcene utierky a aj kozmetiku a cenovo polovica z pampersiek.Ak by mal niekto zaujem,viem zabezpecit dovoz
Za nas ani jedny my len pampers
Tesco som neskúšala, ale bella happy boli v pohode, ale trošku menšie ako pampers