Pozdravujem pouziva niekto plienky gDiapers?... su to plienky latkove, kt. su ecofriendly, neobsahuju tolko chemikalii a tiez su lahko rozlozitelne a nie ako ine jednorazove plienky kt. trva dost dlo kym sa rozlozia.... Premyslam, ze na ne prejdem.
@p247 podla mna najlepsie a najsikovnejsie na trhu. Chvilku sa treba zacvicit na spravnu polohu vlozky aby nic nepresiaklo (kakusky nemaju zaspinit latkovu cast. Vtedy vies, ze vlozku si umiestnila nespravne), ale ked to mas zvladnute je to uplne bez vyhrad.
Vlozku vyberies, splachnes, das novu a si v suchu 🙂
dievčata je to 4 roky staré ... skúsim oživiť :D ostali Vám ešte nejaké?
Taky by se mi hodily. Teď jsem gNappies Sehnala z bazaru, ale ty nejmenší a nám jsou malé. Dají se objednat z Německa do Čech i na Slovensko, ale ty ceny jsou strašné. 6 látkových vkládaček za 32€, kalhotky za 25€ 🙄 Na bazarech kde nic tu nic...
@monka37 se slovenskou verzí nemám zkušenost. Mám akorát z aliexpressu a ty jsou fajn, jen se musí koupit nějaké lepší vkládačky. Ty čínské vůbec nesají. Já tam zatím dala vicevrstvou plenu, ale přemýšlím, že zmerim rozměry Bambino Mio vkládaček a těch Čínských, jestli budou pasovat a koupím ty BM. Na Alíči vyjde jedna i s dopravou zhruba na 5€.
@susul ich pouzivala, pokial viem 😉 tak sa jej ked tak ozvi 🙂
@p247