Ahojte kočky, aké plienky kúpiť do pôrodnice? Veľkosť 1? Idem rodiť do TN a v zozname majú napísané "40ks jednorázových plienok". To im tam asi odovzdám, však? A asi nebudem mať istotu, že moje dieťa bude mať naozaj tie plienky, ktoré som ja doniesla, či..? 🙂
Ahoj,ja som rodila v Nitre,tam som si kúpila plienky do pôrodnice tie biele Pampers č,1 mala som ich u seba a ked sestrička zobrala bábo,pýtala si odomňa plienku a ja som jej z balíčku dala,dala si to do vozíčka a potom bábo prebalila.Inak na izbe si prebaluješ sama,sesternica rodila v Trenčine a tiež to tam ževraj tak bolo,plienky mala u seba a ked chceli pre tvoje bábo,povedali a dala im 1 ks.,ostatné mala u seba.
no neviem ako to je v Tn ale ja ked som bola v Ilave tak tam sme mali plienky na izbe a sestricky si ich chodili brat na izbu plienky a spytali sa ktoré su moje ked potrebovali pre mojho aby aj ked som tam nebola aby vedeli odkial maju brat pre mojho maleho a deticky dostavali plienky tie ktoré sme si priniesli nie hoci aké a myslím ze by to tak malo byt vsade mylsím
Ahoj,ja som bola v Tn tiez, a neviem ako na roamingu - nebola som, ale ja som dala sestrickam cely balik , kedze mala bola 5 dni v inkubatore,ked ju premiestnili na predcas. novorodencov,tak mala na postielke vreckar so svojimi plienkami a mastickou. Ja som chodila kazde 3 hod. za nou prebalit a krmit a nezdalo sa mi,ze by mi tam cosi ubudlo 🙂 a ked mi nahodou dosli plienky a drahy mi mal doniest na druhy den,tak som sa spytala sestricky,ci si mozem pozicat od susedky a na druhy den som tam ten isty pocet vratila. Ale ja som tam bola vyse mesiaca skoro ako doma ha ha ha. Ked si neni drza a premudrela k sestrickam, chovaju sa normalne a snazia sa vyjst v ustrety 🙂
Ja keď som rodila v TN som mala so sebou balík plienok pre novorodenca a mala som ich so sebou na izbe.
@lenkadenisa nechapem? preco by si ich mala odovzdavat sestrickam ved ty budes prebalovat babatko nie? ja som mala dva baliky tych nejamensich plienok babydream z rossman drogerie
Nic neodovzavaj,daj im len par kuskov keď si pridu pre dieta.Aby ich nedavali aj inym babatkam a tebe sa tak rychlo minu.Ja som pouzivala c.1 Pampersky
@lenkadenisa hocijaké pre novorodencov "newborn", veľkosť 1, napr. pampers. vaše dieťaťko dostane tie plienky, ktoré mu prinesiete, zvyknú ich označovať, fixkou napíšu na obal meno.