Plienky Dada

31. dec 2022

Mamicky viete mi poradit ohladne tychto plienok? Vraj v polsku su napriklad 98 kusove balenie za 8,5 €. Smaozrejme ked uz dojsu na Sk tak sa predavaju nieco okolo 15 e. Bola ste niektora priamo v Polsku a stali taku sumu? Dakujem krasne za odpovede.

jaruska_12
31. dec 2022

Pripnem sa ❤️

joe33
31. dec 2022

Odporúčam pozrieť si stránku najlacnejšie plienky. Poväčšinou sú tam dady.
Že sú na Slovensku drahšie a v poľsku lacnejšie je samozrejmé. Predávajúci ich kúpi lacnejšie a s 30% prirážkou ich predáva. Toto robí každý obchodník. Ďalej si treba ale zistiť ak by ste chceli priamo z Poľska kupovať či sa vám to oplatí.

elbartoslava
31. dec 2022

98 ks - aku velkost?

autor
31. dec 2022

@joe33 Ano samozrejme to chapem tu prirazku obchodikov. To by sa islo na veelmii vela plienok nie len pre jednu mamku 😄🤭

autor
31. dec 2022

@elbartoslava Netusim presne aka velkost, hovorili o tych bic pac baleniach. Vacsinou mensie cisla stoja menej

cincirela
31. dec 2022

Kupujem ich v Biedronke. Minule som kupovala veľké balenie veľkosť 5 ale už neviem presne koľko kusov tam bolo ale jedna vychádzala na 0,12€. Nohavičky veľkosť 6, tie v zlatom balení stali cca 0,20€. Neviem ako sa pohybujú ceny u nás 🤔

deniska5
31. dec 2022

V Poľsku sú určite lacnejšie. Neviem ktoré plienky presne máte na mysli vy ale aspoň pre porovnanie ja som prednedávnom bola v PL a kupovala som plienky vel.5 zlate extra care 68ks a stali 8,50€ a na nete som ich našla za 12,50€

autor
31. dec 2022

@deniska5 No napriklad tieto 😊 dakujem zs odpoved

sun_shine_2020
31. dec 2022

Ahoj, pozri si leták Biedronka a uvidíš ci sú v akcii a za koľko.

elbartoslava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
1. jan 2023

Keď máš blízko Poľsko, alebo niekoho, kto tam pravidelne chodí a dovezie ti, tak je to výhodné. No kupovať ich tu už asi nie.

autor
1. jan 2023

@jaskolka Ano nedine takto by sa to oplatilo

autor
7. jan 2023

@sun_shine_2020 dakujem krasne, pozerala som a vidim, ze ked su na akciu lepsia suma alebo 1+1 zdarma na jednu kartuda da kupit len jedno balenie. Neviete ci je to tak vzdy?

sun_shine_2020
7. jan 2023

Neviem koľko ks je možné zobrať na jednu kartu. 🤔

deniska5
8. jan 2023

Keď je akcia 1+1 tak platí to len na jednu kartu ale započítajú vam len 1krat tu akciu na kartu čiže budete mat jedne plienky zdarma a ostatne si už musíte zaplatiť