Plienky č. 7 na noc

30. jún 2023

Maminky, ktoré plienky odporúčate č. 7 a väčšie, ktoré dobre držia a nepretečú? Pre 3 ročného chlapca na noc. Ďakujem za tipy ;)

tosomja
30. jún 2023

To ešte toľko ciká v nocí? Ja dávam 3r ale len tak preventívne, už sa stane len 1x týždenne, že má mokrú, ale nie precikanu.
Ale stačia nám 5ky 🙈

marcellka32
30. jún 2023

Tak už potom xs dospelácke

autor
30. jún 2023

@tosomja Mali sme Bella Happy 6, sú super, ale okolo stehienok ich má už zarezané. Preto hľadám rovnako dobré ale väčšie

marianarem
30. jún 2023

@tosomja Moj ma 3.5r a mava kazde rano plnu plienku, cika v noci vela. Stalo sa max. 5x za cely jeho zivot, ze mal rano suchu.

basska_b
30. jún 2023

Kamoskin nosil Pampers pants 7 do 4.5 rokov. Ale ked dal plnu šajbu, tak to ani plienka nedala. On pred spanim popíjal UM a velmi agresivne reagoval, ked mu to chceli zrusit. Nakoniec na podnet logopedicky to zrusili.

basska_b
30. jún 2023

@marianarem Ono, vraj musi sa zacat vylucovat nejaky hormon, ktory znizuje tvorbu moču na minimum, cize kym sa to takto nedeje, tak sa budu pocikavat

marianarem
30. jún 2023

@basska_b Hej, ja to tak beriem a cakam, kedy sa mu to zacne tvorit. Zatial nic. Donedavna spaval este aj cez den a aj za ten kratky cas drviva vacsina plienok pocikanych. Cez den je bez plienky uz davno.

tosomja
30. jún 2023

Tak skúste babylove 7