Ahojte. Rada by som si nehala poradiť niekym kto ma realne skúseností. Neviem či mam pre naše bábätko nakúpiť tieto plienočky v čísle 1 do zasoby alebo netreba. Keďže 1 su 2 - 5 kg a dvojky 3-6 asi medzi nimi nebude velky rozdiel ? Poradite mi teda ktore z baleni 42,72, alebo mega 156 ks zobrať v čísle 1 a ktore v čisle 2 ? Ďakujem 🙂
@sanny2993 ano, aj na noc. Nam tieto praveze nikdy neprecikala. Pampersky jej vzdy kratko vydrzali, mala z nich otlaceny zadocek a fakt som ich musela menit castejsie. Tiez sme skusali lupilu a tie sme po tyzdni darovali. Jej vobec nesadli. Este babylove sme mali, tie mala nejaky cas na striedacku s bella happy lebo oni mali tiez tak male co sme potrebovali ale najviac jej sadli tieto happy plienky a zostali sme len pri nich. A kedze sa ju snazim odplienkovat a happy nemaju plienkove nohavicky(alebo som ich neobjavila) tak som kupila parkrat na skusku pampers nohavicky a zase sa mi to potvrdilo ze jej ich treba castejsie menit. Ale je to aj o skusani. Treba skusit a mozno vam sadne nieco lepsie. My sme moc na vyber nemali lebo ked sa mala narodila tak mala 710g cize sme potrebovali najmensie mozne dostupne plienky a tak sme zostali pri nami overenej klasike
@sanny2993 my sme pri prvom synovi používali happy plienky. Narodil sa s váhou 4200 g takze hneď sme sli do veľkosti 2. Kupovali sme to veľké balenie 156 alebo kolko ich tam bolo. Pre nás najlepšie plienky 😊
@terezia323 ja som kupila 1x42ks jednotky a 2x72ks dvojky. Su teraz v akcii v 101 drogerii. Uvidime aky sa narodi nas drobec ale hadam kym bude mat do 5 kg minieme to jedno balenicko 🙂 potom uz podla potreby objednané z Mallu tam su dobrou cenou 🙂 dufam velmii ze malemu sadnu chcela by som sa tejto znacky drzat 🙂
@sanny2993 pozri aj feedo.sk tam zvyknú mať super akcie na ne. Ja som si nachystala teraz pri druhom do pôrodnice tie 1tky v tom 42 ks balení
@terezia323 ja som do porodnice nabalila Lidl plienky lebo vraj (aspon u nas) odovzdavame plienky sestram a ony rad za radom davaju babatkam z kopy :/ cize vydrzime na Lidlovkach ak sa nam vobec ujduu a domka ritku rozmazname 🙂 dakujem za tip pozriem stranku
@terezia323
@sanny2993 baby, aj v brendone si pozrite tie Bella happy, ja ich tam kupujem. Vacsinou maju lepsiu cenu ako inde.
Jednotky sú väčšinou super do pôrodnice, to balenie 40 ks, ale potom už na doma smelo dvojky. Jedine že by sa vám narodilo nejaké drobné bábo ako kamoške 2.2 kilove. Tam boli na jednotkách dlho
@sanny2993 ja by som kupila jedny 1tky a dvoje 2ky. Ked bude babo malicke tak 1tky dokupite, ak nestihnete tak na den posluzia aj 2ky. Ale ak nakupis male plienky tak ti moc nepomozu. Celkovo je ale medzi nimi maly rozdiel. Mam predcasniatko, uz 3 roky na nich fungujeme. Podla mna naj plienky. Zacali sme 0kami co jej boli este velke a teraz ma 4+. Takze vyber plienok je dobry 😊