Dobre večer, chcela by som sa opýtať, ake máte skúsenosti s plienkami Babybaby soft. Čakáme prvé bábo a nie som veľmi presvedčena o Pampers, na tu značku som narazila na instagrame a neviem, či môžem veriť reklame, že sú skutočne tak dobre. Za každú radu a skúsenosti ďakujem ☺️
Aj my používame tie drahšie kupujem mesačné balenie bez utierok - tie sa mi nepáčili. Plienky sú parádne 😊😊
Používali sme veľkosť 3 z tých Ultra dry (drahšie) a fajn 👍🏼
Nenašla by sa tu mamička, ktorá používa 4ky alebo 4+ plienočky, ktorá by mi poslala 1 neotvorený balík plienočiek BabyBaby Soft na skúšku? Samozrejme sa finančne dohodneme, ďakujem. Ak môžete tak odfoťte mi aj motív 🙂
Ta drahsia varianta sa mi celkom pacila, na lacnejsej nie su pruzne tie lepky tak som ich nevedela dobre nastelovat na ritku..ale bohuzial z oboch variant sa mala zaparovala. Taktiez nezdrzia tolko co pampersky. Tiez som chcela skusit nieco setrnejsie a menej umele, ale nasej malej proste nesadli. Vam ale mozno budu ok, kebyze nebolo tych zaparenin tak cez den ich kludne pouzivam, na noc by nasej nevydrzali.