rada by som vedela alebo sa informovala ci uz mate niekto skusensti s tymito plienkami.popripade kde sa daju natiahnut ci iba vzadu alebo aj tie zapinacie pasy sa natahuju a ci su vobec dobre 🙂
Za dobrú cenu porovnateľné s pampers a vypadá že sú vyrobené na Slovensku.
Ahojte, takže by ste tieto plienky odporúčali?
Ahojte, plienky Baby soft pravidelne kupujem a som s nimi velmi spokojna... Dokonca viac ako s Pamperskami. Mala mi zatial ani raz nepretiekla...Odporucam.
baby a kupujete tie obyčajné?alebo premium? akurát som objednala tie premium, tak som zvedavá
Co viem tak tieto plienky su vyrabane na sr a nie su bielene chlorom a nie je pouzity ani latex.detto plati o vlhcenych obruskoch od nich
Kde sa daju kupit,normalne?
Tusim v bille... Teraz budu cez vikend v akcii
Dobry den, rada by som prispela....Co sa tyka absorpcie su super, mala zatial nema ani podrazdenu pokozku pouzivame ich par tyzdnov (mala ma 9 mesiacov) . Akurat ze ked ich ma dlhsie na sebe tak ked ju odbalim z plienky presakuje gel von a ma to vsade na pokozke kde bola plienka popisana. Zatial jej to nic nesposobilo ale znova ich uz urcite nekupim :(
My sme ich tiez kupili na vyskusanie. Konkretne baby soft premium..no a zdaju sa docela fajn. Zatial bez problemu. Nie su ako pampers premium ale pripominuju mi pampers active, len su podla mna este jemnejsie (prijemnejsie na dotyk) a nie su parfemovane. problem s gelom nemame a to som ich skusila aj na celu noc, kedy bola plienka teda poriadne precikana 🙂 Updejtnem info ked minieme cele balenie, ale zatial sa mi pacia 🙂 🙂
Ahojte kocky, tie ktore este mate tieto plienky doma, nemozte odfotit ako vyzeraja plienka? Nikde na nete som to nenasla...
Dakujem
aky je rozdiel medzi Baby baby soft Standard a Premium? zvazujem ich kupu a neviem ktore vyskusat...
ahoj viem ze je to uz viac ako 3 mesiace stara otazka ale ja som ich kupila teraz cca pred 3 dnami na skusku boli po 3€ v kauflande a na moje prekvapenie su fakt dobre 🙂 su mäkke , zapinacie pasy sa daju natahovat a vydrzia nam celu noc bez toho aby sa precurala...zatial som spokojna😀