Ahojte, ako ste spokojné s plienkami z DM Babylove? Vždy sme používali lupilu z Lidla ale chcela by som kupovať v DM. Ale podľa recenzií na stránke sa vraj zhorsili. Máte s nimi prosím osobnú skúsenosť? Vďaka
Nám babylove sadli. Nikdy nepretiekli ani nič. Lupilu sme dostali na plienkovej torte, dcéra ich vkuse prekakala. Aj dvakrát denne, takže pre mňa celé zle 😅
@ketrinp sú v pohode majú na chrbte aj taku akoby pružnu časť lepšie priľnú k drobcovi
Pouzivame, na noc mu vydrzia najlepsie. V noci precikal aj nocne pampersky
@ketrinp používala som pampers prémiu care ale mala sa veľmi z toho zaparovala. Zmenila som za DM babylove a odvtedy je to úplne v poriadku. Ja som spokojna
Používame plienky babylove, sme spokojni
@ketrinp ja používam už pri druhom babylove plienky, ale nie klasické, ale tie nature, (pri najstaršej sme látkovali), svokra minule kúpila lupilu a skončili sme na pohotovosti, lebo to co jej tie plienky porobili som si nedokázala predstaviť, sní v najhoršom sne, mala bordové až stehienka a nevedeli sme sa toho zbaviť za pomoci žiadnej mate, takže za mňa lupilu je totálna katastrofa, ešte sem tam kúpim pampers premium care pants, keď sa mi nechce ísť do dm len koli plienkam
Mojej začali Babylove plienky škodiť od veľkosti 4, dovtedy bolo fajn. No začali zapareniny, mastičkami za pár dní zmizli a potom znova zaparená riťka. Tak som kúpila Pampers premium care a je po probléme. Ale každému dieťaťu samozrejme vyhovuje niečo iné.
My sme uplne spokojni s babylove a uz mame 4+
My uz sme na 5, pre syna najlepsie plienky
@ketrinp vies co, ja som kedysi kupovala synovi a dcere, ale to uz je 10 a 8 rokov spat a teraz som kupila cislo 5 mladsiemu synovi a cista katastrofa, viselo to na nom, tenke, chlpky z toho trcali, malo vydrzali, zosuchovali sa mu dole. Uz nekupim. Ale ani lidlove mne nevyhovuju, tie tiez boli kedysi porovnatelne s Pampers a teraz brrr...
@angeli121212 to maju len tie Premium, Nature nemaju, ale kedysi mavali a boli hrubsie, pevnejsie, a hlavnr mali uzsi strih - na nase deti musi byt, inak otlacali stehienka. Ale toto je individualne.
Za mna najlepsia kvalita a vykon su slovenske Baby Baby Soft a este ceske Linteo Premium. Potom este Dada.
Este mame teraz na skusku z cistej bavlny zo 101-ky Double od Violetta a su fajn, az na to, ze aj tie su sirsie ako vyssie, mam rada, ked to vyssie vyjde na chrbatik. Ale dcerka uz ma prikrmy, tak aj hustejsiu kaku a nevadi to tak.
Po dlhých mesiacoch skúšania, precikavania a prekakania sa, som ako poslednú možnosť zvolila jumbopack babylove 4 a konečne sme bez nehôd. Takže iba tie kupujeme a na noc Pampers premium care.
@nevenka to je pravda preto používam len tie premium
@slniecko5 ja nemám moc rada pampers ako keď mame použijeme ale nejak sa mi nevidia za tú cenu
@slniecko5 U nás to je naopak 😁 Mali sme ešte predtým zásoby 2 balíky Babylove 4. Jeden som horko ťažko minula, ale druhý balík už nie. Skúsila som jej dať a po tretej plienke červená riťka, takže zostávajú naďalej nepoužité v skrini 😁 A sme verní Pamperskám. Manžel jej hovorí, že má fajnovú riťulku 😀 Presne, každému dieťaťu pasuje niečo iné.
Nám nevyhovovali. Malý sa z nich vyhádzal na chrbte. Ostali sme pri pampers premium care a občas lupilu.
za mna v pohode. Nikdy nepretiekli, dcera sa z nich ani nikdy nevyhadzala. Plienky z Lidla pretekali a celkovo boli take tensie...