Ahojte chystame sa so 7 mesacnym na kupalisko.. ma neoprenove plavky.. Prosim vas kto ich pouzivate ako to je ked sa babatko pokaka? Naozaj to udrzi? Dakujem
Chvilu udrzi, ale ak si nevsimnes a rozmoci sa, zacne pretekat okolo noh. Ale to je jedno,ci plienka,ci plavky
Nemame plienky ale iba plavky mu chcem dat
Ja by som dala plienku. Vyhodis. Ale neoprenove plavky od hovienka by som nechcela prat.
Ale na kupalisko sa odporucaju neórenove zevraj tieto na kupanie rychlo nasiaknu…
Pytam sa ci nema niekto realnu skusenost s plavkami nie plienkou
Ono to chvilu zadrzi,ale je to hnus to potom davat dietatu niekde pri umyvadle dole.Ja som po tejto skusenosti davala plienku do vody plus neoprenove plavky.Je jednoduchsie vyhodit spinavu plienku, ako prat cele plavky. Iba plavky som davala ked som vedela, ze uz nebude kakat.
@lulu0123 takze dnes som si radsej volala na to kupalisko a dobre som spravila … vstup len neoprenivymi plavkami… a neviem akoze co je na tom keby sa aj pokakal vsak sa to vyperie normalne a kym prideme domov preplachnem tam a dam do sacku🤷♀️
Skor si myslim ze plavky neprespustia ako tie jednorazove ktore nasiaknu vodou a urcite by to presiaklo
Pýtaš sa na plienku do vody či len na tie neoprénové plavky? Ja som používala pre obe deti plienku do vody, navrch plavky , ale nikdy sa nestalo, ze by sa pokakali pri plávaní. Detto kamošky, co používali (boli sme aj spolu ako partia na dovolenke) nemali takú skúsenosť s tým, ze by dieťa sa pokakalo práve vo vode. Podľa ma to normálne udrží, ale akoby tie deti "zahadne" nekakali počas pobytu vo vode 😊