Ahojte, v septembri ideme do Turecka to bude mat dcéra 8 mesiacov. Prosím o radu skúsenejšie mamičky, ktoré boli na dovolenke s takýmto dieťatkom, že ake plavky ste volili. Samozrejme natierať, ale či aj také tie plavky s dlhým rukávom alebo klasické co som videla na internete, napr spojené alebo len plienku na kúpanie. Ďakujem 🙂
Plavky neoprenove splash about a urcite aj tricko SPF a aj klobuk SPF
Kokos neoprénovy overal rovno... Nepreháňate tak trochu,?
Určite overal s spf, legionárku na hlavu ato co vykukne natierať...
Moja bude mať 3 roky a teda nosí plavky s UV faktorom a rukávmi a bude, až pokým mi to bude tolerovať. Spálenie nie je žiadna sranda, už vôbec nie pri malých deťoch. Pri mori je slnko veľmi silné , neriskovala by som to len s krémom a aj tak sa treba vyhýbať obednému slnku a mimo vodu byť pod slnečníkom. Ja kupujem plavky a čiapky s UV faktorom z Nextu a som spokojná, na tvojom mieste by som kúpila asi jedne kombinézové a jedny rozdelené, obe majú plusy aj mínusy, uvidíš, čo vám sadne lepšie.
Ahoj, my sme tiež boli minulý rok v Turecku v septembri. Malá mala klasické plavky, ale dopoludnie a popoludnie sme trávili pod slnečníkom pri bazéne, a pol hodiny večer pri mori,taktiež ležala na lehátku pod slnecnikom. Pritom som ju natierala asi 3-5x denne. A pri presune z bazéna do hotela som ju zakryla klasickou látkovou plienkou. Takže žiadne opálenie nemala.
Urcite celotelove s UV.