Plánujete ísť na nákup výbavičky do Poľska?

lesanisko
22. feb 2021

Ahojte, chcem sa spýtať, pokiaľ bude v lete priaznivá situácia a otvorené hranice, plánujete ísť na nákup výbavičky do Poľska?
Pretože ja sa spolieham na to, že pôjdeme (keďže nemám nič), a mám info, že v lete by to už mali byť ok..
Ďakujem

brrrrrciatko
22. feb 2021

@lesanisko lidl shop kvalita a aj lacne

lechtivka
22. feb 2021

Aké infooo😳🤭 sem snimi🙏

090255
22. feb 2021

@brrrrrciatko ona ale asi myslí nákup väčších veci ako kočík, postieľku.. To v lidli nekúpiš...

lesanisko
autor
22. feb 2021

@090255 áno tak myslím, všetko od postieľky cez kočík...

lesanisko
autor
22. feb 2021

@lechtivka no len viem, že od mája by malo byť všetko spustené, tak uvidíme ...

c_est_la_vie
22. feb 2021

@lesanisko pochybujem že niekto niečo vie keď každý týždeň sa horší situácia a menia pravidlá. Môj muž nevie či bude môcť ísť za rodičmi do iného okresu o týždeň, mesiac, štvrťrok. Nieto nákupy v inom štáte o xy mesiacov.
Ja by som pomrkala online shopy, tým že kamenné sú zavreté, sú všade fajn akcie.

katkami123
22. feb 2021

My sme tak chceli dávnejšie nakúpiť tiež výbavičku, ale keď som videla nakoniec tu kvalitu a ceny, tak sme cestovali nakoniec iba s troma balíkmi kroviek nazad hodinu aj pol. Od vtedy uprednostňujem nákupy v kamenných predajniach. Predsa len, co urobíš a kam pôjdeš reklamovať pokazený kocik? Čo sa stava dosť často. Budeš hľadať po trhoch nákupcu? Cez kamenné predajne Vam do opravy kočíka aspoň požičajú nejaký iný, na trhoch sa budeš hádať ako to poškodenie nie je tvoja vina.

nevenka
23. feb 2021

@katkami123 v zasade suhlasim, no my sme mali stastie asi. Kupili sme takto kocik v 2013, vyvozil aj surodenca v 2015 a teraz v nom vozim tretie babo, nic tomu kociku nie je, ked neratam mierne vyblednutie striesky a zmolky na vnutornej latke vanicky, to som vyriesila takym novym vkladacim mantinelikom a matracom. Stal tusim 250 trojkombinacia. Ano, vajicko nie je uplne top, ale nejazdime casto a uz vobec nie teraz, ked je korona. Aj postielka je v pohode odtial. Ale pravda je aj to, ze za pomerne rozumne ceny sa da dnes nakupit na eshopoch a je to s reklamaciami istejsie. To bez debaty. V takejto situacii, aka je, by som sa na Polsko nespoliehala. Ak ide o financie, da sa kupit aj na bazari, hlavne hlboke kociky nemaju preco byt nejak extra znicene alebo postielka. Len matrac by som kupila novy.

luccija
23. feb 2021

@katkami123 veď nepíše,ze chce kupovať na trhu.v Poľsku je veľmi pekna móda a výber v nákupných centrach

090255
23. feb 2021

@lesanisko ja som bola v Poľsku na takom nákupe ešte v 2018 ale keby som si mala vybrať tak tam už nejdem. Ono podobne kočíky kúpim aj tu a ak chceš kvalitný kočík ktorý potom aj ľahko predáš tak isto nie poľský ono som ho fakt dlho predávala a ta cena no ani nepíšem radšej. Ja som ten kočík vymenila za bugaboo fox oveľa drahší ale kvalitnejší a isto ho super predám. Postieľky no kľudne kúpiš aj tu ja som kúpila v Poľsku vybrala mali rozložení sme ukázali dali krabicu kde bola. Na obrázku krabice bola tiež taka nakreslena a keď sme ju doma išli stavať bola úplne iná a no chod to reklamovať... A vanička tu kúpiš v pohode aj tu plus neviem co ešte všetko plánuješ kupovať v Poľsku...

katkami123
23. feb 2021

@luccija my sme chodili po celom poľskú, ja s mobilom v ruke a cez Google pozerala ceny na nete a porovnávala s cenami v obchode. A v obchodoch bolo vždy tých 20-30€ prihodenych ako na nete. Za mna sa to vôbec neoplatí. Kúpili sme značkový super kočiar cez bazoš nakoniec trojkombináciu za 300€ ešte v záruke. Potom som ho predala za 150€ a vôbec som nemala problém aj vdaka značke sa za ním zaprášilo. Tie poľské kociare sa cez bazoš predávajú pomerne ťažšie potom. Hovoriť o kvalite radšej ani nejdem, že keď si po roku užívania porovnas ten poľsky a značkový, ktorý je ešte bez chýb. Nad výbavičkou treba veľmi rozmyslat a až potom kupovať.

luccija
23. feb 2021

@katkami123 ale čo stále píšeš o kociku🙈veď nechaj nech nakúpi kde chce.Nie každý tam nakupuje kvôli cene, ale výberu či inym veciam.
Chodiť po celom PL a kontrolovať ceny to si musela mať veľa času.Taky výber a kvalita aká je u nás posledné roky tu nikdy nebola, ale ak býva niekde v pohraničí či nemá možnosť výberu nech nakúpi kde chce.