Pettiskirt sukničky z ebay

andy
6. jún 2012

ahojte, chcela by som objednat dcerke pettiskirt sukienku z anglickej ebay ... jasne, vyrobca a dodavatel je z ciny 😀 mate s tym niektora skusenost? prisla vam taka sukienka ako bolo foto alebo kvalita bola uplne ina? povodne som chcela sukienku dcerke usit, ale ked spocitam material, nehovoriac o case a robote, kedze je to piplacka, tak ma ta z ebay vyjde asi podstatne lacnejsie ... otazne iba je, ci aj kvalita bude ok ... ak ste teda niektora objednavali, tak sem so skusenostami 😀 dakujem 😉

sissy27
6. jún 2012

@andy na toto ti asi nikto presne neodpovie, lebo určite nie je na ebay jeden predajca... pozri si hodnotenia toho, od ktorého chceš kupovať, to ti asi napovie najviac... ale ak zvažuješ kúpiť z číny, tak obehni najprv čínske obchody vo svojom okolí 😉

andy
autor
6. jún 2012

@sissy27 dakujem, cez ebay kupujem uz par rokov, takze citam aj hodnotenia, len som myslela, ci niektora maminka nekupovala prave tento typ sukienky a ci su naozaj take krasne ako na foto 😉 ale asi to risknem, lebo ked som pozerala sk eshopy, tak mam pocit, ze vidim tie iste foto co tam 😉 a toto cinania nedovazaju, pettiskirt su oblubene v uk a usa, k nam tento hit iba prichadza 🙂
@katren dakujem, pokukam 😉

sissy27
6. jún 2012

@andy tak ako som povedala, kvalita tovaru a to či zodpovedá fotke môže byť u každého predávajúceho iné, univerzálne sa to hodnotiť asi nedá 😉 a ak to číňania predávajú na ebay, tak určite aj v kamenných obchodoch, ak nie, stačí sa spýtať a do týždňa ich majú 😀

dosa
8. jún 2012

@andy ja som kupovala uz davnejsie, asi pred dvomi rokmi, suknicka je krasna, svoj ucel plni, dcera ju rada nosi a vsade nam ju chvalia 🙂 a tu by si ju za taku cenu nekupila... naozaj je to len o tom, na akeho predjacu narazis, presne ako u nas na mmb 😅

andy
autor
8. jún 2012

@dosa dakujem 🙂 ved prave, za tie peniaze tu kupim ledatak material a mozno stale nebude taka pekna 😉 uz som objednala, tak uz mi ostava iba cakat 😉

katrinka8
12. júl 2012

@andy - ahoj, ja som kupovala cez e-bay a bola presne ako na obrazku 😉 Dcerka ju mala aj na svadbe, vsetci nam ju chvalili, vyzerala naozaj super 🙂