Kúpili sme túto pestúnku, a potrebovala by som vedieť, či je normálne, že pri tichšom zvuku, ako je napríklad jemné mrnkanie, namiesto prenosu zvuku chrčí. Až keď malý úž "štartuje", alebo plače, vtedy je zvuk identifikovateľný, ale aj tak zaznie najprv zachrčanie.
Chcela by som ju reklamovať, len nevie, či to má takto byť, alebo je to vada. Kanáli sme meniť ešte neskúšali, nakoľko som všade čítala, že zmena kanálu sa robí ak sa zachytí iné zariadenie z okolia.
Som z nej sklamaná, očakávala som čistý prenos zvuku, a nie chrapčanie, čo neviem čo znamená, či si malý len pomrnkáva, alebo sa niečo deje.
Ahoj, aj my ju máme a tiež pri tichšom zvuku chrčí - vtedy idem vždy pre istotu pozrieť, čo sa deje. 😀 My ju používame len večer, kým ešte pozeráme telku a pri dennom spánku. V noci by som asi na každé chrčanie nevstávala a vyhodila ju von oknom 😀 Prijímač mám nastavený na strednú citlivosť, tak to chrčalo dokonca aj keď padal dážď na parapet. Keď som skúsila zvýšiť citlivosť, tak to chrčalo stále a keď som ju znížila, tak zasa nezachytilo tie slabšie zvuky. Ak viete o niečom lepšom, sem s tým.
Ja som bola s ňou maximálne spokojná...žiadne chrčanie....bola super
kupit inu pestunku. tieto smejdy su vsetky take chrcave. tiez som kupila philips a na druhy den isla vratit ze dakujem neprosim. po hladani a zistovani novych faktov sme kupili vysielacky TOPCOM a sme nadmieru spokojny. cenovo porovnatelne a kvalita nepomerne lepsia.